TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Yarın keşke Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da Didim’e davet edilseydi!

Yarın keşke Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da Didim’e davet edilseydi!

Türkiye’de yarın çok güzel bir adım atılıyor. Şimdiye kadar deniz yollarından istenildiği gibi yararlanamayan Türkiye, yarın çok güzel bir başlangıca imza atacak.

-Ahmet Aras, güzel bir başlangıç yaptı

Didim’den Bodrum’a, Marmaris’den Fethiye’ye deniz yolu ile ulaşım sağlayacak deniz otobüsleri hizmete girecek. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ahmet Aras, seçimden sonra güzel ve örnek olacak bir projeyi yaşama geçirecek. Yarında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katılımı katılacak davetliler ile Didim’den bu deniz otobüsü ile Bodrum’a gelecek.

-Keşke Cumhurbaşkanı da davet edilseydi

Hepsi çok güzel ancak bu törene AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da davet edilmesini ve Bodrum’a birlikte bu deniz yolculuğunun yapılması bu töreni taçlandıracaktı.

-Muğla turizim şehirlerinin sorunları masaya yatırılırdı

Bu seyahatte Muğla’nın ve Bodrum’un başta su ve trafik sorunlarının masaya yatırıp iktidarın desteğini alacak şekilde güzel bir seyahatte olabilirdi.

Çünkü Muğla Büyükşehir’in kendini aşan çok sorunu iktidar ile birlikte ancak bunları aşabilir. Bu demek değildir. Sayın Cumhurbaşkanı davet edilmedi diye bu yaptırımlara iktidar kayıtsız kalır. Diyalog ve iyi ilişkiler her zaman daha verimli olur.

-Deniz’de başlayacak siyasi dostluk anlamlı olurdu

Siyasette kutuplaşmanın kaldırılmasının istendiği bu günümüzde işte Didim’den Bodrum’a Marmaris’ten Fethiye’ye başlayacak deniz seferleri törenlerinde böyle bir tablo bu törenlere Türkiye genelinde çok güzel bir hava estirebilirdi.

-Türkiye’nin diğer turizim şehirlerine örnek olacak bir proje

Muğla sınırları içerisinde başlatılan bu güzel deniz seferlerinin Türkiye çapındaki bir birine yakın turizim merkezleri için de yaşama girer.

Hatta denizi kıyısı olan şehiri kapsayacak seyahat turlarını da içine alacak bir proje yerli Türk turiziminde yeni bir sayfa açabilir. Yılların özlemini sona erdiren bu seferleri başlatan ve emeği geçen herkesi Ahmet Aras, nezdinde kutlarım.

Bu yazı toplam 672 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
TANDOĞAN UYSAL Arşivi
SON YAZILAR