Nurhan Keleş

Nurhan Keleş

DİJİTAL KÖLELİK OLAN YENİ KAPİTALİZME MAHKUM DEĞİLİZ (2)

DİJİTAL KÖLELİK OLAN YENİ KAPİTALİZME MAHKUM DEĞİLİZ (2)

Mevcut Kapitalizm insanlığı bitirme noktasına getirmiştir. Çektirdiği acılar, sıkıntılar ve sorunlar yetmiyormuş gibi, dijital Kapitalizm sistemine geçiş yaparak, İNSANLIĞI TAMAMEN KONTROL edecekleri, yeni DİJİTAL KÖLELİK sistemi, altyapıları ile geçiş yapmaktadırlar.

Günümüzde bunun acı uygulamalarını, SOSYAL ya da PAYLAŞIMCI KAPİTALİZM diye şirin isimlerin arkasına sığınarak, ÇİN de zaten acımasızca uygulamaktalar. ÇİN üzerinden, bir ipek yolu bir kuşak projesi kapsamında, ele geçirecekleri yeni ticaret yollar ve kontrol ettikleri ülkeler vasıtası ile dünyada daha da yaygınlaştırıp, yine zorla uygulayacaklar.

Kendi içinde, yapısal değişikliği, yine her alanda olduğu gibi bahaneyi farklı alanlara, pandemi de olduğu gibi atarak, farklı olayları yeniden suçlayacaklar. İnsanlara yeni Dijital vatandaşlık kodları vererek, aşı pasaportların da olduğu gibi, daha ileri boyuttaki yeni DİJİTAL KONTROLE uygulamalara gideceklerdir.

Yapay zeka, Nesnelerin interneti, 5G, Yüz tanıma, Blockchain sistemleri, Veri tanımlama, Quantum bilgisayar gibi birçok diğer dijital konularda, İnsanlar üzerinde, tam kontrol amaçlı olarak, tüm uygulamaları geliştirerek, bu geçiş aşamasında, yine istedikleri yeni DİJİTAL KÖLELİK sistemine, bir şekilde hayata geçirmeye çalışacaklardır.

İnsanlık değerimiz, zaten mevcut FAİZLİ KAPİTALİST sistem ile zamanla, yıpratılıp, yozlaştırılıp, aşındırılmışken insanlık yine az da olsa, biraz rahat nefes alıp, değerlerini yaşama altyapısını, bir şekilde bulmaktaydı.

Ancak insanlığa daha acımasız, tekrar yeni operasyon çekerek, DİJİTAL KAPİTALİZM KÖLELİK sistemi ile artık hiç nefes aldırmayacakları, insanlık değerlerini tamamen yok edecekleri, insanlığı tamamen bitirme noktasına, geri dönülemez bir noktaya getireceklerdir.

İnsanlığı kontrol edecekleri, bu dijital altyapı uygulamalarını, ÇİN de zaten sosyal puanlama ile zaten uyguladıkları görülmektedir. Gelişmelere bakıldığında, sosyal yaşam alanda günümüzde, daha da ön görülemez, dijital uygulamalar ile insanları, belirli ceza sistemi ile gönüllü olmaya zorlayarak, her alanda uygulayacaklardır.

İnsanlığın asli yapısının bozulmayacağı, ekolojik sosyal yaşamlı, insani Medeniyet anlayışlı, faiz ve diğer araçlarla sömürülmediği, Adil BİR Sisteme, insanlık geçmelidir.

İnsanlığın, dijital kölelik ile sömürülmeyeceği bir sisteme, dijital iyi uygulamalar ile geçilmelidir. İnsanlığın yaratılış doğası ile uyumlu, birey, aile ve toplumsal olarak, Adalet, Hakikat ve Liyakat olacağı, kendi tarihi Medeniyetimiz birikimiz, temelindeki daha Adil Bir Sisteme, mutlaka geçilmelidir.

İnsanlığın huzur ve mutlu olacağı, değerlerimizden güç alacağı, Ahilik kadim tecrübemiz ile Türk İslam Medeniyeti, öz sistemize mutlaka geçilmelidir. İnsanlığın yaratılış doğasını koruyan, çevre ile bütünleşen, ekolojik yaşamsal alanları ile bütünleşen, kendini sürekli geliştiren, insanlığı kontrol etmediği, 21.yüzyıl Bilimsel ve Teknolojik sisteme geçilmelidir.

Dünya’da küresel güç merkezlerin, el değiştirdiği bir dönemde;

İnsanlık artık karar verecek, ya acımasızca sömürülmeye devam edeceği, DİJİTAL FAİZLİ KAPİTALİST sistem ile yoluna yine acılar yaşayarak devam edecektir.

Ya da artık YETER dediği, İnsanlık onurunu koruyacağı, değerlerimiz temeldeki, 21.yüzyıl Bilimsel ve Teknolojik gelişmelere açık, insanlığı kontrol etmeyen, faizsiz, sömürmeyen, kendi öz sistemiz, Vakıf Medeniyetimiz altyapısı ile yolumuza devam edecektir.

Mazlumu, fakiri, güçsüzü koruyan, kadim tarihi Medeniyetimiz ile bu kararı, insanlık vicdanı olarak, acilen geçme konusunda karar alınmalıdır. Emin adımlarla çalışarak, güçlü ve cesaretli olmalıyız.

Tüm insanlığa, mazlumun korunduğu, sömürülmediği, insanlık erdemini, onurunu koruyacak, bir kararlıkta ve cesarette, tüm Dünya’ya bizler yılmadan haykırmalıyız.

Dünyaya açıkça insanlık adaletini, mazlumun hakkını koruyacağı bir TÜRKİYE ile 21.yüzyıla İnsanlık vicdanı ile DİJİTAL ADİL BİR SİSTEM yapısını, dijital Kapitalizm farklı bir yapıda kurarak, insanlığa onurlu ciddi mesaj mutlaka verilmelidir.

Vakıf İş Kümesi, eserimle bizler tarafımızı ve yönümüzü açık ve net olarak belirledik.

Faizsiz, Adil Bir Sistem ile Vakıf Medeniyetimizin, Ahilik Teşkilatı tecrübesi temelinde, 21.Yüzyıl Bilim ve Teknoloji, her yaşamsal alanda bir bütün, rekabetle üretim odaklı, inovatif gelişmelere etkin, dinamik Adil BİR Sistem yapıda geliştirilmiştir.

BURADAN TÜM İNSANLIĞA ÇAĞRIDA BULUNUYORUM.

Dil, Din, Irk ayrımı yapmadan, insanlık vahşeti ve soykırımın, acımasızca yaşandığı günümüz de, İnsanlık vicdanı ve onurunu koruyacaksak eğer, sizler de artık tarafınızı net olarak belirtin.

İnsanlık vicdanı ve onurunu koruyacak iseniz eğer, daha Adil BİR Sistem etrafında, faizsiz sömürülmeden, insanca yaşayacağınız bir modelde, yeniden kurarak, sömürünün her türlüsüne artık YETER diyerek, yolumuzda gayret ve azimle birlikte devam edelim.

Enerjimiz, İnsan kaynağımız, kadim tarihi tecrübe birikimiz, bizlerde fazlası ile her alanda mevcuttur. Özgüvenimiz elbette tamdır. Sizlerde tarafınızı net belirleyerek, insanlık vicdanı olarak, gelin hep beraber, birlikte yol yürüyelim.

Allah’ın izni ile günümüzdeki tüm zorluklara rağmen, DİJİTAL KÖLELİK ve her türlü sömürüye karşı, insanlık mutlaka kazanacaktır.

Bizler faizli Dijital Kölelik olan yeni Kapitalizme artık mahkum değiliz.

Yeter ki saha da uygulama altyapısı kurmak için, sizleri kendi öz değerimiz ve tecrübemiz temeldeki, daha Adil BİR Sistem etrafında, İnsanlık değerine sahip çıkmaya davet ediyorum.

Sevgi Muhabbet ve Dua ile kalın İnşallah

NurHan Keleş

Bu yazı toplam 1792 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nurhan Keleş Arşivi
SON YAZILAR