Öyküden Öyküler - Öykü Bartan

Öyküden Öyküler - Öykü Bartan

Bayram Hatıram

Bayram Hatıram

Babaannemi alarak, annem ve babamla bayramın birinci günü Aydın'ın Karpuzlu köyüne gittim ve ananemin ve dedemin yanına gidip ellerini öptüm. Kurban kesimi yapılırken, dayanamayacağımı düşünerek içeriye girdim. Kurban kesildikten sonra akşam köydeki evde kavurma yedik. Arabaya bindik ve yol yorgunluğuyla bayramın ilk günü uykuya daldım.

Bayramın ikinci günü Aydın'daki evimizde gözlerimi açtım, tatil eşyalarımızı alıp arabaya koyduk. Bayramın birinci gününün yorgunluğu uçup gitti. Didim Akbük'teki bir köye gittik ve gölge bir yerde kahvaltı yaptık. Denize girdikten sonra Japon pazarından bir çadır aldık. O kadar mutlu ve huzurluydum ki, mutluluktan havalara uçuyordum. Dondurmamı yedikten sonra çadırda uyudum. Gün batışını çok sevdiğimiz için kare kare fotoğraflar çektik.

Bayramın üçüncü günü büyük bir mutlulukla gözlerimi açtım ve hemen kahvaltımı bitirip denize girdim. Ardından arabamızla Muğla'daki Elvan Halam ve Yılmaz Eniştemin yanına gittik. Milas Ören Sahili'ne gidip hem balık yedik hem de denize girdik. Denizden sonra dondurma ve waffle yedikten sonra uyudum ve sabah uyandığımda kahvaltımızı güzelce yaptık. Eniştem, babam, halam, annem, Merve ablam ve ben denize gitmek için yola koyulduk. Misafirlerle denizde buluştuk, ben hemen denize girdim ve annemle birlikte yüzdük. İskeleden atladıktan sonra hamburgerimi yedim. Kısacası sevdiğim büyüklerimle dolu dolu, mutlu bir şekilde bayram geçirdik. Bundan sonraki her günüm bayram tadında geçsin isterim.

Bu yazı toplam 2759 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öyküden Öyküler - Öykü Bartan Arşivi
SON YAZILAR