Cüneyt Erdan

Cüneyt Erdan

ALİ ZAĞLI MUĞLA İÇİN BÜYÜK ŞANS

ALİ ZAĞLI MUĞLA İÇİN BÜYÜK ŞANS

Uzun yıllar Muğla hakemliğini Süper Lig başta olmak üzere bütün liglerde başarıyla temsil eden ve son olarak Muğla İl Hakem Kurulu Başkanıyken, TFF Merkez Hakem Kurulu Üyeliğine seçilen Ali Zağlı’yı tebrik ederek bugünkü köşe yazıma başlamak istiyorum.

Süper Lig’de yardımcı hakemlik, alt liglerde de orta hakem olarak çok sayıda maçta düdük çalan Ali Zağlı, Muğla hakemliği için büyük bir şans. Geçtiğimiz dönem Marmaris Belediye Başkan Yardımcılığı yapan ve son yapılan yerel seçimler sonrası Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına atanan Ali Zağlı Muğla’nın genç hakemleri için de rol model olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun son yapılan seçimleri sonrası MHK Başkanlığına atanan Dr. Ferhat Gündoğdu tarafından yönetim kuruluna seçilen Ali Zağlı bilgi ve birikimini Türk hakemliğinin gelişmesi için aktaracak.

Muğla’da daha önce Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanlığı ile İl Hakem Kurulu Başkanlığı yapan Ali Zağlı’nın TFF Merkez Hakem Kurulu üyeliğine atanması Muğla’daki spor dünyasında büyük memnuniyet yarattı.

Ali Zağlı’nın da içinde yer aldığı yeni MHK yönetiminin ülkedeki hakemler hakkında yapılan eleştirileri sona erdireceğine ve hakemlerin hatalarını en aza indirerek hakkaniyetli bir yönetim sergileyeceklerine inancım tam.

TFF Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ali Zağlı’nın Muğla’daki genç hakem meslektaşlarına da yol gösterici olacağına ve Muğla hakemliğinin önümüzdeki dönemde en parlak yıllarını yaşayacağına inanıyorum.

Bu vesile ile çok TFF bünyesinde önemli bir göreve seçilen ve Muğla’ya büyük gurur yaşatan Ali Zağlı’yı tebrik eder, kendisine gönülden başarılar diliyorum.

Bu yazı toplam 1581 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cüneyt Erdan Arşivi
SON YAZILAR