TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tamer Mandalinci, her zaman hazır ve nazır!

Tamer Mandalinci, her zaman hazır ve nazır!

Bodrum yazılarımı beğenen takipçilerimden sürekli şikayet alır ve bu şikayetleri Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin whatshap numarasına hemen yollarım.
-Hemen dönen bir Başkan var
Yollamamdan çok kısa sonra hemen Tamer Mandalinci’den anında yanıt alır ve Zabıta’nın olay yerine intikal ettiğini bildirir.
Dün gecede Turgutreis’te bir işletmenin yüksek seste yayın yaptığı şikayetini aldım. Daha önce de Bodrum merkezde sokak içlerine yasak tanımayan park edenlerin şikayetiyle de onu rahatsız etmiştim.
Her seferinde de hemen anında ilgilendi ve sonrasında da bilgi verdi.
-İşte bu da işin finali.
Tamer Mandalinci, Zabıta yolladım ile işi kapatmıyor. Arkasından da takip ediyor ve sonuçu konusunda da bilgi veriyor. O kadar işi arasında tam bir medeni hareket. İşte ben buna tam alkışlanılacak bir hareket diyorum.
Ona buradan, hem kendi hem de sorunları giderilen hemşerileri adına teşekkür ederim.
-Tamer Mandalinci işine canla başla sarılmış
Bu ilgi ve davranışlar o Başkan’ın kimliğini, karizmasını ve işi ne kadar ciddiye alan bir kişi olduğunu gösterir.
Gerek yerel, gerek sosyal medyada, gerekse de ulusal medyada Tamer Mandalinci haklı veya haksızca eleştirilebilir. Belki de çok abartılı haksızca da eleştirilebilir. Ancak Tamer Mandalinci, doğru biri ve bu işe inanmış ve kararlı. Bunu ben rahatlıkla söyleyebilirim.
-Tüm Belediye hizmetlerindeki sorunlar Bodrum’da da var
Bodrum’un susuzluğundan, trafikteki keşmekeşlikten, çöplerin toplanmadığıdan buna benzer bir sürü sorundan olumsuzluklar olabilir.
Bu tüm Yerel ve Büyükşehir Belediyeleri için geçerlidir. Tabii ki Bodrum için de neden geçerli olmasın?
-Bodrum’da Belediye Başkanı olmak kolay değildir
Ancak burası Türkiye’nin en gözde ilçesi Bodrum. Buranın katma değeri yüksektir. Burada Belediye Başkanlığı diğer ilçe Belediye Başkanlıklarına, hatta Büyükşehir Belediye Başkanlıklarına benzemez.
Örneğin eski Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, eski Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’den daha popülerdi. Neden? Bodrum Belediye Başkanı olduğu için. Bu her zaman böyle olmuştur.
-Tamer Mandalinci’nin de konuşacağı günler gelecek
Ancak ne zaman Tamer Mandalinci ile konuştuğumda, tek söylediği şey ben seçim meydanlarında verdiğim sözümün arkasındayım. O Bodrum’u yaratacağım diyor. Yani bugün sessizliğini koruyan. Soruları yanıtlamayan Tamer Mandalinci’nin konuşacağı günlerde gelecek.
-Sokak su sorununun çözümünü merak ediyor
Ancak Tamer Mandalinci’nin de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da çok iyi bildiği gibi Bodrum’un büyük bir susuzluk sorunu var. Seçimde açıkladıkları projelerin değişip değişmediğini ne zaman ne şekilde Bodrum’un susuzluğunun sona ereceğini ya da etmeyeceğini sokak artık öğrenmek istiyor.
Aynı şekilde Bodrum’un keşmekeş olan malum trafik sorununda da aynı merak var.
Bu sorunların çözümü nasıl olacak ise kamuoyu bilgi tazelemek istiyor.
Bodrum’un siyaset üstü yönetilmeye ihtiyacı var.
-Önemli olan Bodrum olmalı
Bodrum’un bu önemli sorunlarının çözümünde gerekirse iktidarın desteği şart ise bu konuda her seferinde Bodrum ve Muğlalı olduğunu ve desteğe hazır olduğu mesajını veren AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın’dan destek isteniyorsa alınıp yapılmalıdır.
Konumuz Bodrum ise konumuz diğer Muğla ilçeleri ise böyle A ve B partisi lüksümüz olmamalı diye düşünüyorum.
Sonuçta siyasiler daha iyi Türkiye için seçiliyor.

Bu yazı toplam 408 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
TANDOĞAN UYSAL Arşivi
SON YAZILAR