Son dakika! Narin cinayetinde tutuklama istemi var! Annesi ve ağabeyi de aralarında!

Son dakika! Narin cinayetinde tutuklama istemi var! Annesi ve ağabeyi de aralarında!
8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Gözaltına alınan 22 şüphelinin 12 saat süren savcılık sorguları tamamlandı. Narin'in annesi ve ağabeyi de dahil 9 kişi daha tutuklanma talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında 22 şüphelinin savcılıktaki sorguları tamamlandı.

Soruşturma kapsamında Narin’in ölü bulunduğu 8 Eylül günü aralarında Narin’in babası Arif Güran (44), annesi Yüksel Güran (44), ağabeyi E.G. (18), amcaları Ö.F.G. (29), B.G. (37), F.G. (42), K.G. (31), M.G. (40), H.İ.G., amca oğulları U.G. (24) ve O.G. (23), amca kızları M.G. (15) ve B.G. (19), kuzeninin oğlu D.G. (22), yengeleri M.G. (46) ve M.G. (39), halası A.K. (40), eniştesi M.Ş., Salim Güran'ın işçileri Ö.Y ve M.S. (40) ile işçinin 15 yaşındaki oğlu ile M.K. (23) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi gözaltına alınmıştı.

ANNE VE AĞABEYE TUTUKLAMA TALEBİ

tv100'de Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına Diyarbakır'dan bağlanan tv100 muhabiri Canan Altıntaş, Narin'in katledilmesi soruşturmasında yeni gelişmeleri aktardı.

Altıntaş, 22 şüphelinin savcılık ifadelerinin tamamlanması sonrası Narin'in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran'ın da aralarında olduğu 9 kişi tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildiğini söyledi.

13 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Gözaltındaki 13 kişinin serbest bırakıldı. Serbest bırakılanlar arasında Narin'in babası Arif Güran da var.

İlgili Haberler

Kaynak:tv100

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.