TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tamer Mandalinci, 4 aydır; “Bayrak yarışında bende varım” dedi

Tamer Mandalinci, 4 aydır; “Bayrak yarışında bende varım” dedi

Bodrum Belediye Başkanlığı seçimini yüzde 57,12 ile kazanan CHP adayı Tamer Mandalinci’nin yaklaşık 4 aylık icraatında Ahmet Aras’tan aldığı bayrağı düşürmemek için üstün gayret içerisinde göründü.

-Mandalinci adeta bu bayrak düşmez mücadelesi sergiledi

Bodrum Belediye Başkanı, Tamer Mandalinci’nin 4 ayında, Ahmet Aras’dan aldığı bayrağı, “Bu bayrak düşmez” düşüncesi ile Bodrum’un işlerine dört elle nasıl sarıldığını gözlemledik.

Elleriyle ve gönüllülerle birlikte Bodrum’un tepeden tırnağa nasıl temizleneceğini göstererek işe başladı.

Tamer Mandalinci Bodrum halkının yarısından fazlasının oyu ile seçildiği seçimlerde seçmene hakkını verir gibi çalıştı. Tüm Bodrum’u adeta kucakladı, bağrına bastı.

Türkiye’nin devletçe tasarruf önlemleriyle işe koyulduğu bu 4 ay içerisinde, Tamer Mandalinci, ya sezonunda ve iklimin en ağır koşullarında asfaltlama çalışmaları dahil tüm arazi çalışmalarında bizzat liderlik yaptı.

whatsapp-image-2024-07-26-at-08-05-50.jpeg

-Sezonda su isyanı çıkmadı

Bodrum bu yaz sezonunda öyle büyük susuzluk çekmedi. Tamer Mandalinci yönetimindeki Bodrum Belediyesi hem yaz sezonunda hem de bayram da Bodrum’a akın edeb 1,5 milyon misafire susuzluk isyanı çektirmedi. Burada büyük bir başarıya imza attı.

-Mandalinci ile birlikte Bodrumspor’da 1. Süper lige çıktı

Tamer Mandalinci’nin Bodrum Belediye Başkanlığı Bodrumspor’a da uğurlu geldi. Bodrumspor Türkiye 1. Süper Ligine çıkarak Türkiye’de popülerliğini koruyan bir ilçe konumuna yükseldi.

whatsapp-image-2024-07-26-at-08-05-49-2.jpeg

-Tabii ki yepyeni bir Bodrum beklemiyorduk

Tabii ki, bu 3,5 ay içerisinde ve yaz sezonu başlangıcında Tamer Mandalinci’den yep yeni bir başka Bodrum yaratmasını da zaten beklemiyorduk. Ancak yapabileceğinin en iyisini bu tasarruf ortamında fazlasıyla yaptı.

-Bizim görevimiz Başkan’a destek olup motivasyon vermektir

Bir medya mensubu olarak eski Bodrum

Belediye Başkanı Ahmet Aras için de şimdiki Başkan Tamer Mandalinci için aynı duygu ve düşüncelerdeyim.

20240331aw174239-0.jpg

-Bu nedir?

Yapıcı medya olabilmek ve Başkan’a destek olmaktır. Çünkü bu kişi demokratik yollardan halkın büyük bir çoğunluğunun desteğini alarak Başkan seçilmiştir. Bize düşen bu misyona destek olmaktır. Onların her zaman desteğe ve motivasyona ihtiyaçı vardır.

-Tabii ki de eleştirilerimiz de olacaktır

Ancak Bodrum’a ve yasalara ters bir durum var ise de bunu da hiç çekinmeden dile getirmektir.

İşte denizi kanunsuz dolduruyorlar ise işte kıyı şeridine kapı çekerek kapıyorlar ise buna benzer Belediye’nin göremediği yanlışları gösterip üstüne gitmekte bizim bir kamu sorumluluğumuzdur.

Çünkü kamuoyu zaman zaman medyayı da bir çare olarak görüyor ve konuları bize anlatıp yardım istiyor. Medyanın da kendince bir gücü var.

Onlar seçilmiş veya atanmış kamu görevlisi ise medya mensupları da gönüllü olarak kamu yararına ve her an alanda halk ile birlikte olan bir güçtür. Sonuçta bir birlerini tamamlarlar. Hedefleri halka hizmet daha iyi bir Bodrum daha iyi bir Türkiye’dir.

Bu yazı toplam 571 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
TANDOĞAN UYSAL Arşivi
SON YAZILAR