TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Sipay Bodrum FK. Şeytan’ın Bacağını kırdı!

Sipay Bodrum FK. Şeytan’ın Bacağını kırdı!

Sipay Bodrum FK. şeytanın bacağını 3’ncü maçında taraftarının önünde Konyaspor’u 3-1 gibi farklı bir skorla yenerek kırdı.

Türkiye 1. Süper liginde ilk galibiyetini de alan Sipay Bodrum FK. özlediği taraftarlarınla da güzel bir galibiyet tablosunda buluşup bütünleşti.

-Bodrum başından beri iyi yoldaydı

Türkiye 1. Süper liginin ilk iki maçına Sipay Bodrum FK. ne kadar mağlubiyetle başlasa da aslında formunda, kazanma yakın bir takım hüviyetinde çıktı sahaya ve öyle de bir etki bıraktı.

Bir kere cezası nedeniyle çoşkulu taraftarlarından uzak ilk maçına çıkan Sipay Bodrum FK. bütün bu olumsuzluğa rağmen göz doldurmuş ve uzatmalarda yediği şansız bir golle ligin ilk mağlubiyetini almıştı.

-Sipay Bodrum’a 7’den 70’e bir inanmışlık var

Bir yerde de herkesin başına gelecek bu yenilginin ligin başında olması da aslında moralleri bozmamıştı. Çünkü ilk maçta Sipay Bodrum FK. takımı iyi yolda olduğunu göstermişti.

Aslında Gaziantep karşısında Sipay Bodrum FK. çok iyi futbol sergilemiş ve çok goller kaçırmıştı. Ligin tecrübeli takımlarından Gaziantep karşısında Sipay Bodrum, beklenenin üzerinde bir performans göstermişti.

Her takım, uzatmalarda kaza golü ile yenilebilir. Sipay Bodrum FK. takımımın başına da böyle bir şey gelmişti.

-Spor otoriteleri Sipay Bodrum için olumsuz tek bir şey söyleyemiyorlar

Tüm spor otoritelerinden tam not alan Sipay Bodrum FK. İstanbul’daki Eyüpspor maçında aldığı 4-1 mağlubiyeti üzmüştü.

-İnanmış bir taraftar var

Ancak yine de bu yenilgiye rağmen Sipay Bodrum FK. taraftarlarının inandığı tek bir şey vardı. O da evde oynayacağı Konyaspor maçında bütün bu kötü, uğursuz gidişata son verileceği yönündeydi. Nitekim de aynen öyle Konyaspor maçında oldu.

-Bodrum gücünü test etti

Konyaspor’da 1. Süper Futbol Liginin eski ve tecrübe kazanmış bir takımı olarak Sipay Bodrum’un karşısına çıktı. Sipay Bodrum’un ligin ilk 2 haftasını da yenik kapamasına rağmen Konyaspor’u 3-1 gibi farklı yenmesi Sipay Bodrum FK’nun gücünü test etmiş oldu.
Bodrumspor taraftarıyla kulüpleri arasında çok kuvvetli bir bağ var

Kendi sahasında özlediği taraftarıyla Konyaspor karşısında her iki yarıda da üstün oynayan Sipay Bodrum FK. gelecek maçlar için büyük umut verdi.


Bir kere maçtan sonra Bodrumspor taraftarlarının bulunduğu tribüne giden Sipay Bodrum FK. Futbol takımı oyuncuları, taraftarlarıyla nasıl ince bir duygusal bağının olduğunu gördük.

-Ben çok umutluyum

Sipay Bodrum FK Takımı bu sene bu ligde adından uzun uzun bahsettirecek ciddi bir takım olma yolunda ilerliyor.

Ben Sipay Bodrum FK’dan çok umutluyum. Haftaya Cumartesi günü Sipay Bodrum FK. İzmir’den Göztepe’den puan alıp gelirse hiç şaşmamak gerekir.

Tandoğan Uysal

Bu yazı toplam 393 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
TANDOĞAN UYSAL Arşivi
SON YAZILAR