TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Artık Yunan medyasında bir Türk olarak aşağılanıyoruz!

Artık Yunan medyasında bir Türk olarak aşağılanıyoruz!

Bir Türk’ün ucuz diye koşa koşa Yunan adalarına gidip tatil yapması Yunan medyasında Türk imajının aşağılanması ile sonuçlandı.

Ne kadar iyi komşuluk ilişkimiz olsa da iki ülke arkasında 1974 Kıbrıs Barış hareketi ve sonrasında yaşanan siyasi ve askeri ilişkiler ortada iken. Türklerin cennet gibi ülkeleri var iken, bir ucuz kalamar Yunan salatası ve yanında da Yunan rakısı İzo içmek için Yunan adalarına 7 gün vizesiz giriş için kuyruk oluşturarak gitmesi “ Hadi Türkler iyisiniz” diye aşağılanan bir üslup ile karşılık buldu.

-Türkler aşağılanıyor

Onurlu ve gururlu bir millet olan Türklerin 2 kuruş ucuz diye kendi ülkelerini bırakarak Yunan adalarına koşturması Türk imajını da böylece ayaklar altına aldı.

-Türk turizmini zor günler bekliyor

Yunan turizmine yeni bir propaganda şansı da veren Türklerin Yunan adalarını tercih etmesi Türk turizmine gelecek seneler için zorlu günler beklediğinin bir müjdecisi.

-Yunan Türk turizmi sosyal medyada ses getiriyor

Yıllardır Yunanistan ile turizmde rekabetçi ülke iken bu sene Türkiye’den Yunanistan’a yoğun ilginin yarattığı yankı da medyada büyük ses getirdi.

Bu arada sosyal medyada Yunan adalarını övenler ile Yunan adalarına giden Türkler arasında sosyal medyada kıyasıya mesajlaşmalarda ilginç sertlik derecesi bazen zirve yapıyor.

-Ömer Faruk Dengiz sosyal medyada

Bu arada Bodrum turiziminin Yunanistan’ı ucuz olduğu için tercih edenler yüzünden iflas aşamasına geldiğine yönelik haberlerin de kullanılması Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz’in tepkilerini alıyor. Sosyal medya yazışmalarına Ömer Faruk Dengiz’de katılarak Bodrum turizimini savunuyor.

Tandoğan Uysal

Bu yazı toplam 536 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
TANDOĞAN UYSAL Arşivi
SON YAZILAR