TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Kıyı şeridi kavgası Bodrum Belediyesi ile Bodrum Kaymakamını karşı karşıya getirdi

Kıyı şeridi kavgası Bodrum Belediyesi ile Bodrum Kaymakamını karşı karşıya getirdi

Bodrum Belediye Meclis Üyesi Candan Topdemir, aynı zamanda işletme sahibi olduğu için işletmesinin önündeki sahile masa sandalye atmasına izin vermeyen Bodrum Kaymakamı Sayın Mustafa Çit’i sosyal medyada hedef koyarak adeta isyan bayrağı açtı.

-Bodrum Kaymakamı çifte standart yapıyor suçlaması

Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit’i uygulamada çifte standart yapmakla suçlayan işletmeci ve CHP Bodrum Belediye Meclis Üyesi Candan Topdemir, Bodrum Yarımadasının her yerindeki sahil şeridindeki işletmelerin masa ve sandalye atarak müşterilerine hizmet verirken, Paşatarlası’ndaki işletmesinin önünde böyle bir hizmetin Kaymakam Mustafa Çit’in kararı ile engellendiğine dikkat çekerek Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit’i bu uygulamasından dolayı protesto etti.

-Kaymakam eşit olmamakla suçlandı

Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı tarafından sahildeki işgallere karşı yürütülen uygulamanın herkese eşit uygulanmadığını belirten Candan Topdemir, Bodrum Kaymakamı Sayın Mustafa Çit’e adeta bozuk atarak, “ Sayın Kaymakam kıyılar halkındır” diyerek isyan etti.

Bodrumlu Gazeteci Mustafa Gündog’da Candan Topdemir’in sosyal medya paylaşımını haberleştirerek sayfasında paylaştı.

-Candan Topdemir Kaymakam’a yönelik protestosunu Cumhurbaşkanına kadar iletti
Candan Topdemir’in direk olarak Bodrum Kaymakam’ı Sayın Mustafa Çit’i hedefe koyan protesto paylaşımını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere İçişleri Bakanı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Muğla Valiliği ve Muğla Büyükşehir Belediyesini de etiketleyerek bu protestosunu duyurdu.

-Sesime kulak veren olmadı ve kavga başladı

Ben gazeteci ve işletmeci Tandoğan Uysal olarak da aylardır bu sütünlardan hem Bodrum Kaymakamı Sayın Mustafa Çit’e hem de Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’ye bu konudaki haksızlığı dile getirmiştim.

Ancak her iki kurumda bu konuda bir adım atmamıştı. Özelliklede Kumbahçe’deki işletmelere 24 saat sahili işgal ettirmeleri 200 metre ilerideki işletmelere sandalye ve masa koymalarını koyması ise anlaşılır gibi değildi.

Bodrum’daki işletmeler arasındaki bu sahil paylaşımındaki kavgayı, kayırımı ve bu haksızlığı kim giderecek? Aynı zamanda Kumbahçe’deki işletmelerin kumsalın tümünü 24 saat işgal etmelerindeki bu rezaleti kim durduracak bu sorularda yanıtlarını bekliyor.

Tandoğan Uysal/ Stockholm

Bu yazı toplam 869 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
TANDOĞAN UYSAL Arşivi
SON YAZILAR