TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Bodrum’da siyaset arenası Aydın Ayaydın’la ısınıyor!

Bodrum’da siyaset arenası Aydın Ayaydın’la ısınıyor!

Seçimlerden bu yana tam 4,5 ay geçti. CHP’nin Muğla Büyükşehir de Ahmet Aras ve Bodrum’da da Tamer Mandalinci ile kazandığı seçimler sonrası en yakın takipçileri AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ın ilk önce bana sonra da Anadolu Ajansına verdiği röportajlarda, hem Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı hem de Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’ye yönelik eleştirilerini yöneltti.

Yaklaşık 4,5 aydır muhalefet anlamında ağzından tek kelime çıkarmayan Prof. Dr. Aydın Ayaydın, çok açık ve artık sert bir muhalefet yapacağını söyledi. Aydın Ayaydın, eski bir Muğla Belediye Başkan adayı olarak hem Muğla Büyükşehir hem de Bodrum’un hayrına olacak projenin yanında olduğunu ve destek istendiğinde de vermeye hazır olduğunu söyledi.

Tanınan süre tamamlandı.

Aydın Ayaydın, Muğla’nın diğer tüm ilçelerini ve özellikle de Bodrum’u mercek altına aldığını belirterek, “ Projelerde başarılı olunulur ise sonuna kadar destek verir ve başarılarını över ve ayakta alkışlarım. Eğer başarısız olurlar ise de Ahmet Aras’ı da Tamer Mandalinci’yi de acımasızca eleştirim”dedi.

-Muğla ilçeleri de Bodrum’da sahipsiz değil

Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Ayaydın olarak tüm sorunlarının çözümünün hazır olduğunu da kaydederek şunları söyledi.

“Hem Muğla Büyükşehir’i hem de Bodrum’u özel olarak izliyorum. Kimse buraların başı boş olduğunu zannetmesin. Aydın Ayaydın olarak seçimlerden önce her sorununun projesini hazır olduğunu ve tanıtımını yapmıştım. Onlar da projelerinin olduğunu söylemişlerdi.

Ancak halkın da gördüğü gibi hiç bir şey yolunda gitmiyor. Yaşayanlar iyi hizmet alamadığı için isyan ediyor. İşte susuzluk bunlardan bir tanesi” diye konuştu.

-Ahmet Aras ve Tamer Mandalinci’ye Hodri Meydan deyip istedikleri TV kanalında istedikleri moderatör ile tartışmaya davet etti.

Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ve Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’yi belirleyecekleri TV haber kanallarında, istedikleri moderatör eşliğinde canlı yayında Muğla ve Bodrum’un yaşadığı sorunları tartışma davetinde de bulunarak “ Hodri Meydan” dedi.

Aydın Ayaydın, yapıcı muhalefetten yanayım

Aydın Ayaydın, yapıcı muhalefetten yana olduğunu güzel olan her adımda iki başkanı da alkışlayacağını başarısız hallerinde de eleştiriceğini kaydederek. “Artık beni enselerinde hissetsinler. Artık susmak yok”dedi.

Bu yazı toplam 472 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
TANDOĞAN UYSAL Arşivi
SON YAZILAR