TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Aydın Ayaydın, gerçekten Muğlalı çıktı!

Aydın Ayaydın, gerçekten Muğlalı çıktı!

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden mezun olan 10 bin 102 öğrencinin havaya “ Kep” atma töreninde gençleri yalnız bırakmayarak en mutlu günlerinde yanlarında yer aldı.

-Aydın Ayaydın, söz verdiği gibi Muğlalı çıktı

Seçim bitti tüm kaybeden adaylar bölgelerden çoktan sırrı kadem oldu kayboldu. Ancak bir isim var ki, seçimi kaybetmesine rağmen AK Parti’nin Muğla’daki oylarını artıran işimi Aydın Ayaydın, Muğla’nın sevincinde de mutluluğunda ortak oluyor.

-İşte 10 bin 102 öğrencinin en mutlu gününde oradaydı

İşte en son olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ)nin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreninde 10 bin 102 öğrenci’nin “Kep” atma töreninde en renkli simaydı.

-Gözüm Ahmet Aras’ı ve Muğlalı Milletvekilleri aradı

Konuyla ilgili haber ve resimler önüme geldiğinde Muğla’nın geleceğine belki yön verecek 10 bin 102 pırıl pırıl gencimizin mezuniyet törenine katılanlara baktığımda gözüm CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ve Muğla’nın Milletvekillerini aradı.

Ben görmemiş olabilirim diye törene katılanların protokol listesine bir bakayim dedim. Gözümün aradığı Ahmet Aras veya bir Muğla Milletvekili maalesef protokol listesinde de yok olduğunu gözlemledim.

whatsapp-image-2024-06-13-at-00-36-21.jpeg

-Keşke Ahmet Aras’ta olsaydı ve Muğlalı gençlerle o meşhur dansını etseydi

Keşke bu 10 bin 102 gencimizin hayatlarındaki bu en anlamlı günlerinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Muğlalı Milletvekilleri de olsaydı diye de düşündüm.

Muğla’nın gelecek vaat eden gençlerinin “ Kep’lerini” havaya attıktan sonra Ahmet Aras’ın öğrenciler ile o meşhur ekseni etrafında döne oynadığı o güzel zeybek oyununu gençlerle birlikte oynasaydı çok anlamlı olurdu.

-Oysa Ahmet Aras’ın yerini Aydın Ayaydın doldurdu

Seçim öncesi ve sonrası sevincini döne döne oynadığı oyunlar ile de dikkatleri üzerine toplayan Ahmet Aras’ın yerini bu sefer AK Parti Muğla Büyükşehir Adayı Aydın Ayaydın doldurdu.

Muğlalıların 7’den 70’e herkesin kalbini kazanan Aydın Ayaydın, Atatürk Stadyumundaki protokolde 21. ve 24. Dönem Milletvekili olarak da dikkatleri üzerine topladı ve 10 bin 102 genci kucakladı ve onların en mutlu gününde yer aldı.

Tandoğan Uysal/ Stockholm

Bu yazı toplam 659 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
TANDOĞAN UYSAL Arşivi
SON YAZILAR