TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Menteşe suya kavuştu darısı Bodrum’a

Menteşe suya kavuştu darısı Bodrum’a

Muğla merkezi Menteşe’ye verilen suyun kapasitesi artılınca Menteşe’de oturanların yüzü gülmeye başlamış.

Dün meslektaşım Elvan Göçer ile telefon görüşmesi yaparken, bu güzel haberi duydum. Hemen aramızda şakalaşarak yarın ki, yazımın konusunu bulduk dedim ve gülüştük.

Ben de daha çok Bodrum üzerine yazdığım için ve Bodrum’un en büyük sorununun susuzluk olduğunu bildiğim için “ Darısı Bodrum’un başına dileğinde bulundum. Biz gazeteciler güzel haberler duyurmayı çok severiz.

-Menteşe ile sevindik

Menteşe’deki susuzluğun giderilmesini öğrenince bunu sizlerle paylaşmak istedim. İnşallah bu güzel haberlerin devamını susuzluk çeken Muğla’nın diğer ilçeleri içinde gelmesini ve özellikle de Bodrum ve Datça için gelmesini buradan da sizlere müjdelemek isterim.

Tabii ki Menteşe’deki bu güzel haberi paylaşırken bu sevincin kahramanları olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve MUSKİ Genel Müdürü Yılmaz Şengül’ü Menteşe’yi bu başarılarından dolayı kutluyorum.

-Ahmet Aras’ın Muğla’nın dağlarına adını altın harflerle yazdırma şansı var

Geçen gün Ahmet Aras’ın Bodrum’un su sorununu çözmek için Bodrum’a 1 Milyar TL ödenek ayrıldığını ve Turgutreis’te kurulacak bir su arıtma tesisi ve eski su hatlarındaki yenileme ile seneye Bodrum’un su sorununu kaldıracağına yönelik projesini şimdi daha önemsiyor ve umutlanıyorum.

Şimdi heyacanla Bodrum’da yaşayanların susuzluk çilesini bitirecek haberini yazmak için sabırsızlanıyorum. Ahmet Aras, Bodrum’un ve Muğla’nın ilçelerinin susuzluğunu giderir ise adına Muğla’nın dağlarına altın harflerle yazdırır

-Muski artık kendini ispatlamalı

Her büyük Büyükşehir Belediyesi’nin su ve kanalizasyon işleri için kurulan Ankara’nın ASKI, İstanbul’un İSKi, İzmir’in İZSU ve Muğla’nın MUSKİ’sinden güzel haberler bulup kendini ispatlaması gerekiyor. Bu organizasyonlardan önce kurulan Devlet Su İşleri’nin (DSİ) bu organizasyonlar ile nasıl bir işbirliği var o da bilinmiyor.

Bu yazı toplam 357 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
TANDOĞAN UYSAL Arşivi
SON YAZILAR