Mursel Demir kendi kliniğini açtı

Mursel Demir kendi kliniğini açtı
 MUHABİR
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Mursel Demir, Muğla’nın Menteşe ilçesi Emirbeyazıt Mahallesinde kendi kliniğini açtı.

whatsapp-image-2024-06-13-at-09-50-19.jpeg

22 yıl Yatağan Devlet Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra Menteşe’de kendi kliğini açan Mursel Demir’in açılış törenine; önceki dönem CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, önceki dönem Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yatağan Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Kuzu, Sıtkı Koçman Vakfı Başkan Yardımcısı Mustafa Acar ve davetliler katıldı.

whatsapp-image-2024-06-13-at-09-50-19-1.jpeg

Açılışta konuşan Operatör Doktor Mursel Demir, “22 yıl Yatağan Devlet Hastanesinde görev yaptıktan sonra Menteşe’de kendi kliniğimi açarak hastalarıma hizmet vermeye devam ediyorum. Bugün burada bulunan desteklerini esirgemeyen değerli dostlarıma çok teşekkür ederim” dedi.

whatsapp-image-2024-06-13-at-09-50-20.jpeg

Kliniğin açılışında konuşma yapan Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, “Bugün dostum, arkadaşım, Mursal Demir’in bu önemli gününde kliniğini açmak için toplandık. Bunun gururu ve mutluluğu içerisindeyim. Yatağan’da birçok çiftin mutluluğuna ortak olmuş bir insan olarak, artık Muğlalıların da mutluluklarına ortak olacak.

whatsapp-image-2024-06-13-at-09-50-22.jpeg

20 yılı aşkın bir süredir Yatağan Devlet Hastanesi’nde hizmet veren kardeşimiz artık bu klinikte sağlık ve mutluluk dağıtacağı inancıyla hayırlı olsun diyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Mursal Demir’in kliniği kurdele kesimiyle açıldı.

Bu haber toplam 267 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.