Hayko Cepkin hayranını kırmayarak konser saatini değiştirdi!

Hayko Cepkin hayranını kırmayarak konser saatini değiştirdi!
Şarkıcı Hayko Cepkin, cumartesi günü gerçekleşecek olan ve Türkiye-Hollanda maçıyla çakışan konserinin saati değiştirdi.

Hayko Cepkin, X hesabından cumartesi günü Ataköy Marina'da sahne alacağı konserinin başlangıç saatinin değiştirildiğini duyurdu.

Bir kullanıcının kendisini etiketleyerek yaptığı "İlk defa çeyrek final gördüm. Maç saatinde Hayko Cepkin konserindeyiz. Şansım bu kadar" paylaşımına yanıt veren Hayko Cepkin, normalde saat 22.00'de başlayacak konserinin, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Türkiye'nin Hollanda'yla karşılaşacağı maç ile çakışmaması için saat 20.15'te başlayacağını duyurdu.

Hayko Cepkin'in paylaşımı şöyle

"Hizmet kapınıza kadar geldi. Milli takım çeyrek finale kalınca, Ataköy Marina konserimiz ile aynı gün aynı saate denk geldi. Biz de maç kaçmasın, izlenilsin diye konser saatimizi 20.15'e çektik. 22.00'de konser biter, sonra (şu anki) bilete göre minimum 5000 kişi maçı seyrederiz. İşte hizmet. Bizimle uyum içinde hareket eden organizasyona da teşekkürler. Tekrar belirtiyorum dakik oluşumu zaten biliyorsunuz tam 20.15 konserimiz başlar ki maç saatine sarkmayalım. Sevgiler."

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 235 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.