Dehşet! Eşini ve 2 çocuğunu vurdu!

Dehşet! Eşini ve 2 çocuğunu vurdu!
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, bir kişi boşanma aşamasında olduğu eşini ve 2 çocuğunu tabancayla ateş ederek yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Kocaeli'de S.A. isimli şüpheli, Bağlarbaşı Mahallesi Şiir Sokak'taki sitede, eşi S.A. (42), oğlu İ.A. (17) ve kızı Y.A. (14) ile tartışmaya girdi. Tartışmanın büyümesi üzerine S.A., tabancasıyla eşi ve çocuklarına ateş etti. Anne ve çocuklar kanlar içinde yere yığılırken, S.A. ise olay yerinden kaçtı.

Silah Seslerini Duyanlar İhbar Etti

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Durumu Ağır

Hastaneye kaldırılan yaralılardan S.A. ve 14 yaşındaki kızının durumunun ağır olduğu öğrenilirken, oğlunun ise hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Boşanma Aşamasındaydı ve Uzaklaştırma Kararı Vardı

S.A. ve eşi S.A.'nın boşanma aşamasında olduğu ve S.A. hakkında eşini korumak için uzaklaştırma kararı olduğu öğrenildi. Çiftin 2 yaşında bir kızları daha olduğu, zanlının onu yaralamadığı da ortaya çıktı.

Polis Soruşturma Başlattı

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, S.A.'yı gözaltına aldı.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 1249 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.