Muğla’da 13 Vali gördü: Baki Gencel emekliye ayrıldı

Muğla’da 13 Vali gördü: Baki Gencel emekliye ayrıldı
Uzun yıllar Muğla Valiliği Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Baki Gencel, 15 Haziran itibariyle emekli olacağından eşi emekli Öğretmen İffet Gencel, oğlu Av. Orhan Can Gencel, gelini Av. Dudu Gencel ve torunu Demir Gencel ile birlikte Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık’a veda ziyaretinde bulundu.

Baki Gencel’in Valilikte görev yaptığı süre boyunca mesai mefhumu gözetmeksizin, fedakârca, özveriyle başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Vali Dr. İdris Akbıyık, “Birlikte görev yaptığım süre boyunca kendisiyle uyumlu çalışmalar gerçekleştirdik. Bundan sonraki hayatında da Muğla için çalışmaya devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Vali Dr. İdris Akbıyık, bugüne kadar Muğla’ya ve Muğla Valiliğine yaptığı hizmetlerden dolayı Baki Gencel’e teşekkür ederek, emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk diledi.

Yaklaşık 40 yıl süren memuriyet hayatının 36 yılını Valilikte geçiren Baki Gencel, hem Özel Kalem Müdürlüğü hem de Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlerini yıllarca başarılı bir şekilde yürütmüştür.

Görev yaptığı süre boyunca 13 Vali ile çalışan, tecrübesi ve bilgi birikimi ile Valiliğin iletişim ve koordinasyon işlerine büyük katkıda bulunan Baki Gencel, basın ve halkla ilişkiler alanında da önemli çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Baki Gencel, Muğla’da görev yapan birçok Vali’den takdirname ve üstün başarı belgesi almıştır.

Bu haber toplam 145 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.