Muğla Düğün Yemekleri Festivali 29 Haziran’da gerçekleştirilecek

Muğla Düğün Yemekleri Festivali 29 Haziran’da gerçekleştirilecek
3. Geleneksel Muğla Düğün Yemekleri Festivali 29 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Slow Food Muğla Topluluğu tarafından düzenlenen Geleneksel Muğla Düğün Yemekleri Festivali Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de, Arasta Bölgesinde Kültür ve Sanatın merkezi olmasını hedefliyor.

29 Haziran Cumartesi günü 3. Geleneksel Muğla Düğün Yemekleri Festivali gerçekleştirilecek.

Slow Food Muğla Yeryüzü Pazarı Sözcüsü Gürkan Tetik, “Slow Food Muğla Topluluğu olarak bugüne kadar Festivaller, Yeryüzü Pazarları, Seminerler, Eğitimler vb. gibi Muğla’mıza değer katacak birçok etkinlik yaptık. Şimdi ise sırada, bu yıl 29 Haziran Cumartesi Günü 3.’sünü gerçekleştireceğimiz Geleneksel Muğla Düğün Yemekleri Festivali’miz var.

Menteşe ilçemizin (Bize göre Muğla), kültür-sanatın bir arada olduğu ve önemli bir gastronomi merkezi haline geleceğinden en ufak bir kuşkumuz yoktur. Bunun için Kentsel sit alanına hep beraber sahip çıkmalı, en önemlisi yereli korumalı, bunları yaparken çocuk ve gençlerimize gereken bu bilinci vermeliyiz.

29 Haziran Cumartesi günü Muğla’mıza ve özellikle çok değer verdiğimiz Arasta bölgemize ayrı bir değer katacağına inandığımız 3. Geleneksel Muğla Düğün Yemekleri Festivali’mizde siz değerli halkımızı ve basın mensuplarını aramızda görmekten onur duyarız” dedi.

Bu haber toplam 5665 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.