Muğla Ata Karma Sanayi Sitesinin olağan genel kurulu gerçekleşti

Muğla Ata Karma Sanayi Sitesinin olağan genel kurulu gerçekleşti
 İNTERNET EDİTÖRÜ
-S.S. Muğla Ata Karma Sanayi Sitesinin olağan genel kurulu yoğun bir katılımla MUTSO salonunda gerçekleşti.

Genel kurula AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Merve Fidan Barut, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muzaffer Akgül, MUSKİ İçme Suyu Daire Başkanı Barış Ziya Cengiz’in de hazır bulunduğu genel kurulda divan başkanlığını Uğur Zeki Karslıoğlu yaptı.
S.S. Muğla Ata Karma Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çay, açılış konuşmasında kooperatifin kuruluşundan bu yana yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan Çay’ın konuşmasından sonra Büyükşehir Belediye Başkanvekili Merve Fidan Barut, “Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal’ın selamlarını iletiyor, genel kurulun Muğla’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Genel kurulda S.S.Muğla Ata Karma Sanayi Sitesinin Teknik Koordinatörü Hakan Kacar, Menteşe ilçesi Akkaya Mahallesine yapılacak Sanayi sitesi ile ilgili geniş bir sunum gerçekleştirdi. Genel Kurula katılan üyeler 2024-2025 yıllarının aidat bedelini ve inşaat katılım bedelini yeniden belirledi.

whatsapp-image-2024-07-01-at-13-23-41.jpeg

Bu haber toplam 132 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.