Klima randevusu hastane randevusunu geçti

Klima randevusu hastane randevusunu geçti
Son günlerde artan hava sıcaklıkları nedeniyle klima satışlarında patlama yaşandı. Klima satışlarının önceki yıllara oranla kat kat arttığını ifade eden esnaf, “Satış sonrası klima servislerinden randevu almak yoğun satış nedeniyle her geçen gün zorlaşıyor. Klima randevusu almak hastane randevusunu geçti” diye konuştu.

Son günlerde yaşanan ve adı zaman zaman çöl sıcakları diye adlandırılan yüksek hava sıcaklıkları nedeniyle klima satışlarında patlama yaşandı.

Yüksek hava sıcaklığı nedeniyle klimacılara koşan vatandaşlar bütçelerine uygun cihazları tercih ederken, klimaları bağlayan servislerde müşterilere yetişemiyor.

Klima bağlamak için müşterilere 15 günlük süreler verilirken, servis çalışanları büyük bir özveri ile sıraya koyarak müşterilere yetişmeye çalışıyor.

İklimlendirme soğutma sektörünün öncü isimlerinden Demay Firması’nın yetkilisi Mehmet Çetin, klima satışlarında müşterilere yönelik cazip kampanyalar düzenlediklerini ifade ederek, “Klima satışlarında son günlerde adeta patlama yaşanıyor. Burada en büyük problemlerimizden bir tanesi de çok fazla yoğun bir satış olduğu için servis şu anda bu taleplere tam anlamı ile yetişemiyor. Servisimiz gece gündüz çalışarak talepleri karşılamaya çalışıyor. Ayrıca bazı markalar için de klima stoğu da yavaş yavaş azalıyor. Ama satışlar her geçen gün biraz daha artıyor. Özellikle Temmuz ayında daha fazla bir patlama bekliyoruz. Klima randevusu almak hastane randevusunu geçti” diye konuştu.

Bu haber toplam 400 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.