Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği 4. Olağan Genel Kurulu Konakaltı Kültür Merkezi’nde yapıldı. Dernek üyelerinin katıldığı kurulda mevcut Başkan Zülfikar Türedi güven tazeledi.

Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği 4. Olağan Genel Kurulu Konakaltı Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Genel Kurula, Muğlaspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar ve 48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri ile Muğlaspor taraftarları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurulda Divan Başkanlığını Ziya Ercan yaptı. Faaliyet ve Denetim raporlarının okunmasının ardından tahmini bütçe görüşüldü.

“BOMBA YAPARSANIZ ELİNİZDE PATLAR”

Daha sonra konuşma yapan Zülfikar Türedi, Muğlaspor’a 2. devrede oynayacağı maçlar için başarılar dileyerek, şunları söyledi:

Muğla’da yaşanan arbedeye soruşturma Muğla’da yaşanan arbedeye soruşturma

“Öncelikle birlikte çalıştığım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Taraftar grupları Muğla’da yanlış anlaşılıyor galiba. Ben taraftar gruplarının çoğalmasından yanayım. Keşke daha fazla taraftar grubumuz olsa. Suskunlar Taraftar Grubumuz var. Tüm samimiyetimle söylüyorum oradaki genç kardeşlerimiz, son derece iyi niyetli takımını destekleyen insanlar. Bu gençlerimizi yalan yanlış bilgilerle tribüne gönderen, farklı mecralar yönlendiren kişi ya da kişilere sesleniyorum: Gençlerin aklıyla alay etmek hiç hoş bir davranış değil. Buna hem şahsım hem de 48 Gençlik Taraftarlar Derneği olarak da müsaade etmeyiz. Biz o gençleri çok seviyoruz, hiçbir sıkıntımız yok. Gençler aklıyla dalga geçmeyin. Gençlik, siz isterseniz çiçek olur, isterseniz bomba olur. Bomba yaparsanız elinizde patlar. Daha önce de elinde patlayanları gördük. Genel kurullarda bu işi şova dönüştürenler hakaretleri kendileri yediler. Kulübümüze 2.devrede oynayacağı müsabakalar için başarılar diliyorum. İnşallah BAL Liginde üzüntü yaşamadan sezonu bitiririz. Genel kurulumuz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

“ZAMAN BİRLİK, BERABERLİK VE BÜTÜNLÜK ZAMANI”

“Sportif anlamda başarılı olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” diyerek, birlik ve beraberlik çağrısı yapan Muğlaspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar, “Her koşulda Muğlaspor’u yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Sizler, her anlamda Muğlaspor’da destek olmak için sahada t tezahüratlarınızla ve netice ne olursa olsun hiçbir karşılık beklemeksizin bizleri desteklediğiniz için teşekkür ederim. Biz, 1. devre başarısız olduk. Sporda, belki de futbolcu seçiminde istediğimiz sonucu alamadığımız için başarısız olduk. 2. devre için transferlerimizi yaptık. Bunu ilerleyen süreçte basınla paylaşacağız. Sportif anlamda başarılı olabilmek için yönetim kurulumuzla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Hata insanlara mahsus, kimse mükemmel değil. Hatamız olduysa biz özür dilemeye hazırız. Ben Muğlaspor Kulüp Başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Muğlaspor bizim gözümüzde çok büyük. Zaman o, bu, şu değil, zaman birlik, beraberlik, bütünlük zamanı. Bizim kapımız herkese açık. Taraftarlarımızla hep bir bütün olduk. Yeni seçilecek olan yönetim kuruluna ve tüm taraftarlara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Zülfikar Türedi’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Güven Çınar, Cem Kaytan, Zafer Çelik, Ozan Şimşek, Ceyhun Aydınlı, Recai Çamur

Editör: Gazete Muğla