Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı envanterine katılan araçların teslim töreni Menteşe Açık Oto Pazarı’nda düzenlendi.

Whatsapp Image 2024 10 16 At 16.42.03 (1)

Güvenlik güçleri için alınan ve hizmete sunulan araçlarının 70’inin Emniyet, 44’ünün Jandarmanın hizmetlerinde kullanılacağını kaydeden Muğla Valisi İdris Akbıyık, “Güvenlik güçlerimizin terörle mücadelede, asayişin sağlanmasında ve vatandaşlarımızın huzur içinde yaşayabilmesi için yürüttükleri çalışmalarda ne kadar başarılı olduklarını hepimiz biliyoruz. Onlar, her şartta, her zorlukta cesaretle öne çıkan, milletimizin huzuru için kendi canlarını hiçe sayan kahramanlarımızdır. Güvenlik güçlerimiz bu bayrağın, bu toprağın yılmaz bekçileridir. İlimizin ve Ülkemizin her köşesinde huzur ve güvenliği sağlayan, milletimizin canını ve malını korumak için gece gündüz demeden görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize yeni araçlarımızı teslim etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi. 

Whatsapp Image 2024 10 16 At 16.42.01

Akbıyık, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Muğlalı hemşehrilerimiz, hayırseverlerimiz ve iş insanlarımız geçmişte olduğu gibi bugün de birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğini sergileyerek Devlet Millet el ele anlayışıyla Kolluk kuvvetlerimize teslim edilen 114 aracımızın alımına destek oldu, katkı sundu. Bizler, kıymetli Muğlalı hemşehrilerimizin, vatandaşlarımızın ve aziz milletimizin gücünü yanımızda hissettikçe daha da güçlüyüz. Muğla’nın Huzuru Türkiye’nin huzuru diyor, İlimizde huzur ve güven ortamının devam etmesi için tüm güvenlik birimlerimizle azim ve kararlılıkla çalışıyoruz.  Kahraman güvenlik güçlerimiz için alınan ve hizmete sunulan araçlarımızın 70’i Emniyet, 44’ü Jandarmanın hizmetlerinde kullanılacak. Toplamda 114 adet yeni araçvatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak üzere emniyet ve jandarma birimlerimizin kullanımına sunulmuştur. Bu vesileyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya, Bakanlığımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı arz ediyor, Tahsis edilen araçlarımızın güvenlik güçlerimize ve ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Muğla İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, “Verdiğiniz destek bize çok büyük katkılar sağlayacak ve vatandaşımıza huzur, güven ve emniyet olarak yansıyacaktır. Muğla Emniyet Müdürlüğüne alınan 70 aracın alımında katkı sağlayan değerli hayırseverlerimize, Emniyet Genel Müdürlüğümüze, Sayın Valimize ve İçişleri Bakanlığımıza şükranlarımı sunuyorum. Yeni araçlar Muğla halkının huzuru ve asayişimizin temeni için çalışmalarımızda bizlere güç verecektir. Yaptığınız yardım ve destek için Türk Polisi adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Whatsapp Image 2024 10 16 At 16.42.01 (1)

“Muğla İl Jandarma Komutanlığının trafik aracı sayısı 49’a ulaştı”

Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, “Alanda bulunan 15 araç ile Muğla İl Jandarma Komutanlığının trafik aracı sayısı 49’a ulaştı. Bu yeni araçlarla görev etkinliğimiz daha da artacaktır. Şu an burada 58 bağışçımız ve aramıza katılamayan 49 bağışçımızın toplam 26 milyon 871 bin 500 TL’lik katkısı ile beraber il jandarma komutanlığımıza envanterine 29 araç daha katılacaktır. Jandarma Komutanlığı halkımızın her zaman yanında yer alacaktır. Kanunlar, doğruluk ve dürüstlük hak ve adalet daima rehberimiz olacaktır. Yeni araçların Muğla’mıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Hayırseverlere teşekkür belgesi takdim edilmesinin ardından İl Müftüsü Yaşar Çapçı, tarafından dua edildi ve kurban kesildi.

MUSKİ Açıkladı: Saatlerce su kesintisi olacak! MUSKİ Açıkladı: Saatlerce su kesintisi olacak!

Whatsapp Image 2024 10 16 At 16.42.04 (2)

Whatsapp Image 2024 10 16 At 16.42.05 (1)

Muhabir: BERİTAN YÜCEL