Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC)  11.ayağı Türkiye Rallisi, Muğla Valisi Esengül Civelek' in verdiği seremoni start ile başladı.

Marmaris Netsel Marina girişinde gerçekleştirilen etkinlikte Muğla Valisi Esengül Civelek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Hüseyin Çiçek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban ve Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy rallide yarışacak sporcuların seremoni startını gerçekleştirdi.

Start ve seyirci etabı renkli görüntülere sahne olurken çok sayıda sporsever ile tekne ve yatlardan takip eden izleyiciler de alkışlarla pilotları destekledi.

Pilotlar, startın ardından marinada hayranlarına imza dağıttı ve daha sonra Marmaris Kalesi'ne çıkarak günün anısına fotoğraf çektirdi. Rallinin TURSAB sponsorluğunda gerçekleşen seyirci etabı öncesi WRC pilotları klasik otomobillerle Marmaris Meydanı'nda izleyicileri selamladı.

Muğla ve ilçelerinde gübre denetimleri sürüyor Muğla ve ilçelerinde gübre denetimleri sürüyor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Marmaris, Ula, Datça ilçelerinde “Türkiye Rallisi” adıyla 12-15 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Dünya Ralli Şampiyonası’nın 11. ayağına 22 ülkeden, 54 otomobil ve 108 sporcu katılacak.

Editör: Gazete Muğla