SİNEM KARAKAYA- Muğla Ormanspor bünyesinde çalışmalarını sürdüren Muğla Basketbol Akademi tarafından ikincisi düzenlenecek olan All Star 2019 Yılsonu etkinliğinde 26 Aralık Perşembe günü Muğla Atatürk Spor Salonunda babalar, basketbolcu oğulları karşısında forma giyecekler.

Muğla Basketbol Akademi bünyesindeki sporcuların babalarından oluşan takım, oğullarla kıyasıya mücadele edecek. Bu önemli karşılaşmanın galibi merakla bekleniyor. Karşılaşmada babalar kırmızı renkte forma giyerek takımlarının adı kırmızı takım, oğulların ise beyaz forma giymeleriyle takımlarının adı beyaz takım olacak.

Muğla Zihinsel Engelliler Derneği: “Zihinsel engelli bireylerin eğitimleri tasarruf tedbirlerine takıldı” Muğla Zihinsel Engelliler Derneği: “Zihinsel engelli bireylerin eğitimleri tasarruf tedbirlerine takıldı”

İlkini geçen sene gerçekleştirdikleri yılsonu etkinliğinde sporcuların aileleriyle birlikte özel bir etkinlikte bir araya geldiklerini belirten Muğla Basketbol Akademi Baş Antrenörü Tuğberk Maviş; “ Böyle bir etkinlik organize ederek hem sporcular ve aileleri özel bir etkinlikte bir araya getiriyoruz hem de yılsonunda çocuklarımızın kendi aralarında gerçekleştirdikleri maçlarla gelişimlerini ailelerin beğenilerine sunuyoruz. Babalar Oğullar maçı son derece keyifli bir maç oluyor. Amacımız hem babaların oğulları ile kaliteli, spor ile vakit geçirmelerini sağlamak, hem de babaları da sporun içinde tutmak. Oğullarda babalarda bu etkinlikten çok büyük keyif alıyor” dedi.

Muğla Basketbol Akademi tarafından düzenlenen All Star 2019 Babalar ve Oğulları karşılaşmasında Kırmızı Takım Babalar Takımı; Fatih Cengiz, Ali Tekkaya, Sinan Bolluk, Erdal Soyaltın, Osman Kaya, Hamdi Kuden, Öznur Genek, Talat Atasoy, Serdar Demir, Ersin Kolkesen, Yusuf Yusuf’den oluşurken Beyaz Takım Oğullar Takımı; Asrın Ateş Cengiz, Çağın Tekkaya, Aras Güney Bolluk, Yiğit Soyaltın, Emir Efe Kaya,Kadir Kuden,Ali Berk Genek, Mehmet Alp Genek, Çınar Atasoy, Umut Çınar Demir, Ata Kolkesen ve Çetin Kuter’den oluşuyor.

Editör: Gazete Muğla