Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’nün ilk kapsamlı icraatı olan Halk Ekmeği, Pazar günü CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kurdele kesmesiyle hayata geçirmesini çok anlamlı buluyorum. Marmaris’in yeni CHP’li Belediye Başkanı Acar Ünlü’nün, ilçede yaşayanlara yönelik 6 aylık süreçte böyle güzel bir hizmeti hayata geçirmesi, gelecek için umut veriyor. 

-Halkçı Başkan Acar Ünlü

Marmaris, her ne kadar gelir seviyesi yüksek grupların yazın yaşamayı tercih ettiği bir turizm merkezi olarak görülse de, daha çok düşük gelirli insanlara hitap eden Halk Ekmek konseptini Marmaris’te yaşayan insanlar için getirmesi, Ünlü’nün halkçı bir başkan olduğunu ortaya koyuyor.

Acar Ünlü’nün göreve gelmesi, Marmaris’te uzun zamandır süren CHP geleneğini devam ettirirken, halkın beklentilerini karşılayacak yeni projeler ve hizmetler açısından umut verici. 

Marmaris, turizm potansiyeli yüksek bir bölge olduğu için, Ünlü’nün bu alandaki stratejileri ve çevre dostu yaklaşımları büyük önem taşıyacak.

Genç ve gelecek vaat ediyor 

Acar Ünlü’nün belediye başkanlığı döneminde, özellikle doğa ve çevreye duyarlı politikalar, altyapı projeleri, turizmin geliştirilmesi ve yerel ekonominin desteklenmesi yönünde adımlar atması bekleniyor. 

Marmaris gibi doğa harikası bir bölgenin korunması, turizmin sürdürülebilir şekilde büyütülmesi ve yerel halkın yaşam kalitesinin yükseltilmesi, öncelikli hedefler arasında olacaktır.

Ünlü’nün yerel yönetimde şeffaf ve katılımcı bir yaklaşım benimsemesi, Marmaris halkının taleplerine duyarlı olacağı yönünde umut veriyor. 

Marmaris’i özenle izliyorum 

Bu yeni dönemde, Marmaris’in hem yerli halkı hem de turizmi canlandıran misafirleri için daha modern ve sürdürülebilir bir yaşam alanına dönüşmesi bekleniyor. Acar Ünlü’nün bu görevde ne gibi başarılar elde edeceği, hem yerel siyaset hem de Marmaris’in geleceği açısından dikkatle takip edilecek. 

Bu konu özellikle benim de ilgi alanıma giriyor. Marmaris’in halkçı genç başkanı Acar Ünlü’yü bu halkçı girişiminden dolayı kutluyor ve ilçe halkının yararına yönelik yatırımlarıyla ilgili sayfamda yazmak istiyorum.

Marmaris’e Stockholm’den selamlar. Halk Ekmek de hayırlı uğurlu olsun!

Tandoğan Uysal