Uzman Psikolog ve Eğitim uzmanı Özkan Şenol Muğla’da okul müdürleri ve velilerle buluştu

Uzman Psikolog ve Eğitim uzmanı Özkan Şenol Muğla’da okul müdürleri ve velilerle buluştu
 MUHABİR
Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen programda, Uzman Psikolog ve Eğitim Uzmanı Özkan Şenol okul yöneticileri ve velilerle buluştu. Türkiye’nin farklı illerini ziyaret ederek okul idarecisi, öğretmen, öğrenci ve velilerle buluşan Uzman Psikolog Özkan Şenol, Muğla’da seminer verdi.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi koordinasyonunda düzenlenen programda; Uzman Psikolog ve Eğitim Uzmanı Özkan Şenol tarafından Menteşe Halk Eğitimi Merkezinde, okul yöneticileri ile velilere yönelik “Farkında mısınız” adlı iki oturumluk seminer düzenlendi.

Birinci oturumda okul yöneticilerine seslenen Eğitim Uzmanı Özkan Şenol; yeni nesil veli ve personel ile iletişim yöntemleri, kriz durumu ve sorun çözme becerileri gibi konu başlıkları üzerinde önemli açıklamalarda bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay’ın katılımlarıyla velilere yönelik gerçekleşen ikinci oturumda ise çocuk eğitiminde anne ve babanın rolü, aile içi iletişimin önemi, çocuk ve ergen sorunları ve çözüm yolları, iyi ebeveyn olmanın püf noktaları anlatıldı.

Özkan Şenol, çocukların ruhsal sağlıklarının eğitim başarısına olan etkisini vurgulayarak velilerin bu konudaki rolünü vurguladı. Kendine has üslubuyla dinleyicilere önemli mesajlar veren Özkan Şenol, çocuk eğitiminde önemli noktalara dikkat çekti.

Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Uzman Psikolog ve Eğitim Uzmanı Özkan Şenol’a, program sonunda İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay tarafından çiçek takdim edildi. Farkındalık oluşturan verimli bir seminer olduğunu belirten İl Müdürü Emre Çay, değerli katkılarından dolayı Özkan Şenol’a teşekkür etti. Seminer, konuğun yazmış olduğu kitaplarını imzalamasıyla son buldu.

Yönetici ve veli etkinlikleri, Bodrum, Milas ve Fethiye ilçelerinde devam edecek.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.