Muğla'da hastanenin çevresi çöplüğe döndü

 MUHABİR
Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çevresi adeta çöplüğe döndü. Hastane yetkilileri defalarca aramalarına rağmen Muğla Büyükşehir Belediyesi temizlik ekiplerinin, bölgede temizlik yapmamasından şikayetçiler.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çevresi adeta çöplüğe döndü. Hastane yetkilileri defalarca aramalarına rağmen Muğla Büyükşehir Belediyesi temizlik ekiplerinin bölgede temizlik yapmamasından şikayetçiler.
Son dönemde otoparkında yaşanan sıkıntılarla gündeme gelen Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çevresi adeta çöplüğe dönmüş durumda. Gazetemize hastane çevresinin çöplüğe döndüğünü gösteren görüntüleri atan vatandaşlar “Bu görüntü Muğla’mıza yakışmıyor. Hastane çevresi adeta çöplüğe dönmüş. Her yerde çöpler, sigara izmaritleri ve pet şişiler var. Yetkililer bir an önce harekete geçilmeli” dediler.

whatsapp-image-2024-09-19-at-09-56-51-1.jpeg

HASTANE YETKİLİLERİ
Muhabirimiz Kenan Gürbüz’ün ulaştığı hastane yetkilileri ise Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çevresinin temizliğinden Muğla Büyükşehir Belediyesi temizlik ekiplerinin sorumlu olduğuna işaret ederek, “Defalarca aramamıza rağmen Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgeye temizlik yapmak için gelmediler” bilgisini verdiler.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.