Büro Memur-Sen Milas Temsilciliği ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen ‘Uzlaştırma Kursu’ tamamlandı. Başarılı olan kursiyerlere, sertifikaları verildi.

İYİ Partili Ergun, Göcek tünelini sordu İYİ Partili Ergun, Göcek tünelini sordu

Büro Memur-Sen Genel merkezinin talimatıyla tüm Türkiye genelindeki şubelerinde üyelere yönelik; hizmet amacıyla ve en düşük ücret ile İstanbul Aydın Üniversitesi ile anlaşma yapılarak düzenlenen Uzlaştırmacı Kursu’na yoğun ilgi oldu.

Büro Memur-Sen Milas Temsilciliği tarafından açılan Uzlaştırmacı Kursu, 22 Aralık - 30 Aralık 2017 tarihleri arasında açılırken, kursiyerlere toplamda 48 saat ders verildi.

Büro Memur- Sen ve İstanbul Aydın Üniversitesi arasında yapılan mutabakat çerçevesinde; İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından düzenlenen 48 saatlik eğitimle Ceza Muhakemesinde Uzlaştırmacı Eğitimini tamamlayarak, Eğitim Katılım Belgesi’ni alan ve Adalet Bakanlığı tarafından 2018 Mart ayında yapılması planlanan yazılı sınava girmeye hak kazanan Uzlaştırmacılara katılım belgeleri, Büro Memur-Sen Milas Temsilcisi Ramazan Şimşek tarafından törenle takdim edildi.

Editör: Gazete Muğla