Muğla Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin desteğiyle İŞKUR ve KOSGEB işbirliğinde Milas’ta açılan Girişimcilik Kursu’na katılan kursiyerler, aldıkları eğitimle iş yaşamına atılma yolunda büyük birer adım attılar.

Muğla Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Milas Temsilcisi Levent Akyer’in katkılarıyla, iş yaşamına atılmak isteyen 25 girişimci adayı için İŞKUR ve KOSGEB işbirliğinde Milas’ta Girişimcilik Kursu açıldı.

Muğla Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Sekreteri Nurhan Keleş’ten 4 gün boyunca Milas Halk Eğitimi Merkezi’nin toplantı salonunda eğitim alan kursiyerler, girişimcilik alanında başarılı olabilmek için çeşitli konularda ayrıntılı bilgi aldı.

Kursiyerleri eğitimin son gününde ziyaret eden Akyer, “Sizlerden gelen talep doğrultusunda kursumuzu açtık ve başarıyla tamamladık. Tüm girişimci adaylarımıza iş yaşamlarında başarılar diliyorum.” dedi.

Muğla'nın o gölü 30 metre çekildi Muğla'nın o gölü 30 metre çekildi

Kurs boyunca faaliyet gösterecekleri iş alalarında çalışmalar yapma fırsatı bulduklarını belirten kursiyerler, kursun açılmasında emeği olan kurumlara ve isimlere teşekkür ettiler.

Akyer ve Keleş, daha sonra kurs için derslik tahsis eden Milas Halk Eğitimi Müdürü Tunahan Bayram’ı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Editör: Gazete Muğla