TYGD Genel Başkanı Kenan Akçahanoğlu Berat Kandili nedeni ile kutlama mesajı yayımladı

TYGD Genel Başkanı Akçahanoğlu, “Şaban ayının içerisinde yer alan, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan Ayının habercisi olan. Berat Kandilini idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Bu gece Cenab-ı Hakk’ın rahmet ve mağfireti ile bağışlanma kapılarını ardına kadar açılarak, yapılan ibadetler fazlası ile mükafatlandırılmaktadır. Bu gecede Allah’a sığınarak, günahlardan arınma, iyi ve güzel amel ve davranışlar edinme çok önelidir.

Bu mübarek Berat kandilini idrak edeceğimiz gecede dostluklara daha da önem vermeli, kırgınlıklardan, küskünlükden kaçınmalı, Ülkemizi ve tüm Dünyayı saran illet virüsden kurtulmamız için ellerin semaya kaldırıldığı gecenin yüzü suyu hürmetine, yapılan duaların kabul olmasını temenni ediyorum.

Menteşe ve Milas'ta hapis cezası bulunan şahıslar jandarmaya takıldı Menteşe ve Milas'ta hapis cezası bulunan şahıslar jandarmaya takıldı

Bu duygu ve düşüncelerle, Corana Virüsden hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, tedavi gören hastalara, Allahdan şifa temenni ediyor.

Tüm vatandaşlarımızın ve İslam âleminin Berat Kandil’ini kutluyor, bu mübarek gün ve gecelerin. Ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket, sağlık ve huzur getirmesini yüce: Allah’tan diliyorum.”dedi

Editör: Gazete Muğla