MSKÜ Rektörü'nden Sayıştay Raporu Tepkisi MSKÜ Rektörü'nden Sayıştay Raporu Tepkisi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (MSKÜEAH) görev yapan akademisyen hekimlerden oluşan ve vatandaşların merak ettiği pandemi uygulaması ile ilgili sorulara karşılık cevap bulabilecekleri danışma hattı hizmete girdi.

Sinem Karakaya

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (MSKÜEAH) görev yapan akademisyen hekimlerden oluşan ve vatandaşların merak ettiği pandemi uygulaması ile ilgili sorulara karşılık cevap bulabilecekleri danışma hattı olan ‘Bilgi Hattı’ hizmete girdi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Salih Akkuş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ Kurumumuzda görev yapmakta olan akademisyen hekimlerimizden oluşan ve vatandaşlarımızın merak ettikleri pandemi uygulaması ile ilgili bu süreçte sorularına karşılık cevap bulabilecekleri danışma hattımız hizmete başladı. Mesai saatleri içerisinde danışmanlık hizmeti verilecek olup, ‘Bilgi Hattına’ kişiler kurumumuz santralinden ulaşabileceklerdir. ‘Yüz yüze olamasak da yanınızdayız’ prensibinden hareketle telefon ile iletişim yoluyla hekimlerimiz tarafından vatandaşlarımıza destek verilecektir.”

Editör: Gazete Muğla