Neval Çolak

TÜGVA Muğla İl Temsilciği tarafından Menteşe ilçesinde bulunan yaz kuran kurslarının açılışı öncesi gönüllü olarak temizlik ve dezenfekte çalışması yapıldı.

Menteşe ve Milas'ta hapis cezası bulunan şahıslar jandarmaya takıldı Menteşe ve Milas'ta hapis cezası bulunan şahıslar jandarmaya takıldı

Menteşe merkez yaz kuran kurslarının dezenfekte edilmesini il yönetim kurulu üyeleriyle gönüllü olarak üstlendiklerini ifade eden TÜGVA Muğla İl Temsilcisi İbrahim Ertaş, “Normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte, TÜGVA ailesi olarak bizler milletimiz için ne yaparız diye sürekli istişare edenlerdeniz. Karınca karınca milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Yaz Kuran kurslarının açılacağını öğrenince genç kardeşlerimizin dezenfekte edilmiş bir ortamda eğitim almaları için gönüllü olarak Menteşe ilçemizdeki kurslarımızı dezenfekte çalışması yaptık. Gönüllülerimize bu tür çalışmalarda bizlere destek oldukları için teşekkür ederiz. İnşallah pandemi sürecini en az kayıpla atlatıp normal hayatımıza kavuşmak nasip olur” dedi.

Editör: Gazete Muğla