Rus turistin cesedi helikopterle alındı

 MUHABİR
-Muğla’nın Marmaris ilçesinde 17 Ağustos'ta kaldığı otelden çıkarak bir daha dönmeyen Rus turist Natalya Somova’nın 14 gün sonra cansız bedenine ulaşılmıştı.-Çok sarp olan bölgede talihsiz kadının cenazesi, Jandarma Arama Kurtarma ve AFAD ekipleri tarafından alınarak Emniyet Genel Müdürlüğüne ait helikoptere kondu.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 17 Ağustos'ta kaldığı otelden çıkarak bir daha dönmeyen Rus turist Natalya Somova’nın 14 gün sonra cansız bedenine ulaşılmıştı, talihsiz kadının cenazesi, Jandarma Arama Kurtarma ve AFAD ekipleri tarafından alınarak Emniyet Genel Müdürlüğüne ait helikoptere kondu.
Güvenlik kameralarında en son görülen yer olan Karya yürüyüş yolunun başlangıç noktasından itibaren 11 kilometrelik alanda başlayan arama çalışmaları sonucunda ekipler tarafından bugün önce cep telefonu sonra cansız bedeni bulundu.
Afad koordinesinde, ilçedeki STK lar ve İçmeler mahallesinde yaşayan ve bölgeyi iyi bilen gönüllülerin de katılımı ile bugün sabah saatlerinde önce telefonu bulunan ardından da izler takip edilince cansız bedenine ulaşılan kadın için seferber olundu. Yaklaşık 100 metre yükseklikte bulunan kayalık alanın birkaç metre aşağısında kırık bir cep telefonu bulunmasının ardından ekipler özel halatlar ve ipler ile aşağı inerek talihsiz kadının cesedine ulaşmıştı.

JAK TİMLERİ CESEDİ ALDI
Muğla’nın Marmaris ilçesinde 17 Ağustos'ta kaldığı otelden çıkarak bir daha dönmeyen Rus turist Natalya Somova’nın 14 gün sonra cansız bedenine ulaşılmıştı. Çok sarp olan bölgede talihsiz kadının cenazesi, nöbetçi savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, Jandarma Arama Kurtarma ve AFAD ekipleri tarafından alınarak Emniyet Genel Müdürlüğüne ait helikoptere kondu. Helikopter tarafından Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen cesedin, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderileceği bildirildi.
Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu haber toplam 176 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.