Milletvekili Mete; “Menteşe Belediyesi stat projesini 3 haftadır bekletiyor”

Milletvekili Mete; “Menteşe Belediyesi stat projesini 3 haftadır bekletiyor”
 MUHABİR
AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Muğla Menteşe’de depreme dayanıksız olduğu için tribünleri yıkılan Atatürk Stadı’nda yapılacak yeni tribünlerin projesinin plan değişikliğinin onayının 3 haftadır Menteşe Belediyesi’nde bekletildiğini söyledi. Milletvekili Mete, plan değişikliğinin onaylanmasının ardından ihale ve yapım sürecinin çok hızlı bir şekilde gerçekleştirileceğini söyledi.

Muğla’da depreme dayanıksız olduğu için tribünleri yıkılan ve yeni tribünlerin ne zaman yapılacağı vatandaşlar tarafından merakla beklenirken, bu konuda bir açıklama yapan AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, projenin plan değişikliği onayının 3 haftadır Menteşe Belediyesi’nde bekletildiğini söyledi.

AK Parti Milletvekilleri ve il teşkilatının basınla buluşma toplantısında konuşan Milletvekili Mete, Menteşe Atatürk Stadı’nda yapılacak çalışmalar hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulundu.

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, “Atatürk Stadı’nın tribünleri için yıkım kararının çok önceden alınmasına rağmen geçtiğimiz sezon takımın ligde şampiyonluğa oynaması sonrası bu karar uygulanmadı. Muğlaspor’un maçlarında tribünler tamamen dolarken tribünlerin dayanıksız olması nedeniyle büyük sıkıntı yaşadık. Çok yıpranmış durumda olan stadın tribünlerini geçtiğimiz günlerde tamamen yıktık. Yıkılan tribünlerin yerine yapılacak proje konusunda da birkaç defa plan değişikliğine gittik. Önce 37 milyonluk olan projeye eklemeler yaparak 147 milyona yükselttik. Daha üst ligleri bile karşılayacak harika bir proje hazırlandı. Stadın her gün Muğlalılar tarafında kullanılması için projeye tartan pist ilave ettik. Stat her gün kullanılan yaşayan bir stat olacak. Proje şu anda onay için Menteşe Belediyesi’nde. Belediye 3 haftadır ekstra belge isteyerek onay sürecini erteliyor. Projenin onaylanmasının ardında hemen ihale sürecini gerçekleştireceğiz. Projenin parası hazır durumda. İhale sürecinin gerçekleşmesi sonrası gerekirse yedi gün 24 saat çalışarak ilimize yakışan bu projeyi en kısa sürede Muğla’mıza kazandıracağız” dedi.

Bu haber toplam 200 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.