Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi BESYO 2. sınıf öğrencileri Nabi Çolakkol ve Sinan Demir, NARA BESYO hazırlık kursunu açtı. Ortaokul ve lise son sınıf öğrencilerini BESYO’ya hazırlayacak olan Nabi Çolakkol ve Sinan Demir, yeni kayıt için öğrencilerini bekliyor.

Rektör Kaçar basın mensupları ile buluştu Rektör Kaçar basın mensupları ile buluştu

Sinem Karakaya

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi BESYO 2. sınıf öğrencileri Nabi Çolakkol ve Sinan Demir, NARA BESYO hazırlık kursunu açtı. Ortaokul ve lise son sınıf öğrencilerini Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na (BESYO) hazırlayacak olan Nabi Çolakkol ve Sinan Demir, yeni kayıt için öğrencilerini bekliyor.

Spor lisesine ve BESYO bölümüne öğrenci kazandırmayı hedeflediklerini söyleyen Antrenör Nabi Çolakkol; “Öncelikli hedefimiz gençleri spora kazandırmak. İnanmak başarmanın yarısıdır sloganıyla çıktık bu yola. Muğla’da bundan sonra aktif olmayı hedefliyoruz. Antrenmanlarımızı belli programlar dahilinde planlı bir şekilde yapacağız. Öğrencilerimizle bire bir ilgilenip eksikliklerini tamamlayacağız. Doğru kişiyle doğru üniversite, doğru bölüm seçeceğiz. Muğla’mız için hayırlı olsun. Kayıtlarımız başladı. BESYO’ya hazırlanmak isteyen herkesi kursumuza bekliyoruz. İsteyenler 0541 481 94 69 numaralı telefondan bize ulaşabilir” dedi.

Editör: Gazete Muğla