Muğla'da Yeni Türkü konseri

Muğla'da Yeni Türkü konseri
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Menteşe’de Yeni Türkü rüzgarı esti. Menteşe Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Uluslararası 31. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında “Yeni Türkü” Cumhuriyet meydanında verdiği açık hava konseri ile Menteşelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Menteşe’de Yeni Türkü rüzgarı esti

Menteşe Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Uluslararası 31. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında “Yeni Türkü” Cumhuriyet meydanında verdiği açık hava konseri ile Menteşelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Menteşe Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Uluslararası 31. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği, bugün şenlik yürüyüşü ile başladı.

Türkiye’nin en uzun soluklu ve sevilen müzik gruplarından “Yeni Türkü” Cumhuriyet meydanında verdiği açık hava konseri ile Menteşelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Müzik severlerin büyük ilgi gösterdiği açık hava konserinde sevilen müzik grubu Yeni Türkü Çember, Destina, Olmasa Mektubun, Maskeli Balo, Vira Vira, Telli Turna gibi unutulmaz şarkılarını Menteşeliler için söyledi. Yeni Türkü solist Derya Köroğlu’nun eşsiz yorumları ile Menteşeli hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.