İlk defa kamu görevlisi olarak göreve başlayan gençleri çalışma koşulları ile uymaları gereken hak ve yükümlülükler konularında bilgilendirmek, gençlerin iş hayatına bilinçli şekilde başlamalarını sağlamak amacıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nce belirlenen program doğrultusunda “İş Hayatına Uyum Semineri” düzenlendi.

Muğla'nın 7 İlçesinde elektrik kesintisi: Muğla’da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangisi? Muğla'nın 7 İlçesinde elektrik kesintisi: Muğla’da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangisi?

Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen program ile İlk defa kamu görevlisi olarak göreve başlayan gençlere yönelik çalışma koşulları ile uymaları gereken hak ve yükümlülüklere yönelik bilgilendirme yapıldı.

Seminerde, İl Müdür Yardımcısı Kuduret Gültaş , Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Tuğba Baki ve Öğretmen Önder Yılmaz da hazır bulundu.

İl Müdürü Osman Toprakçı’nın açılış konuşması ile başlayan Seminerde gençlere 2828 Sayılı Kanunun Ek 1 inci maddesinin getirdiği kazanımlar, elde edilen haklar, 657 sayılı devlet memurları kanunu, protokol ile görgü kuralları ve bütçe yönetimi konularında bilgilendirme yapıldı.

Editör: Gazete Muğla