Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren dalgıç eğitmenleri ve müşterileri Fethiye’nin eşsiz sularında denizin metrelerce altında Cadılar Bayramını kutladılar.

DENİZ ALTINDA ÖZEL KUTLAMA

Diving Centre Dalış Okulu eğitmenleri 31 Ekim tarihinde kutlanan Cadılar Bayramı nedeni ile süper kahramanların kostümleri ile deniz altına inip, özel kutlama gerçekleştirdiler.

Dalış okulu sahibi ve eğitmen Önder Diktaş ve Aydın Tanal ile üç arkadaşı Batman, Örümcek Adam ve Robin süper kahramanların kıyafetleri ile deniz altında Cadılar Bayramını kutladı.

İYİ Partili Ergun, Göcek tünelini sordu İYİ Partili Ergun, Göcek tünelini sordu

UNUTAMAYACAKLARI BİR GÜNE İMZA ATTILAR

Fethiye’nin Dalyan Koyunda beş metre derinlikte müşterilerine deniz altında görsel bir şölen sunan Önder Diktaş ve Aydın Tanal yaklaşık yarım saat boyunca balıklarla birlikte unutamayacakları bir güne imza attılar.

“AMACIMIZ DALIŞ SPORUNDA FARKINDALIK YARATMAK”

Yıllardır deniz altında yerli ve yabancı turistlere dalgıç eğitimi veren ve dalış sporunu yaygın hale getirmek için deniz altında bisiklet sürüp ofisini de derinliklere indiren görseller ortaya koyan eğitmen Önder Diktaş, “31 Ekim Cadılar Bayramı olarak kutlanıyor. Bizde arkadaşlarla Batman, Örümcek Adam ve Robin süper kahramanların kıyafetlerini giyip beş metre derinlikte kutlama yaptık. Amacımız dalış sporunda farkındalık yaratmak. Ve deniz dibi dünyasını insanlığa sevdirmek” ifadelerini kullandı.

Editör: Beritan Yücel