Muğla’nın Fethiye İlçesi Karaçulha Mahallesi’nde 55 yaşındaki Memiş D. Sabah erken saatlerde evine yakın boş bir tarlada pompalı tüfekle vurulmuş şekilde bulundu.

Yeniden Refah Muğla’dan Göcek Tüneli zamlarına tepki Yeniden Refah Muğla’dan Göcek Tüneli zamlarına tepki

İntihar girişiminde bulunduğu iddiası ile oğlu R. D. ve komşusu O. A. tarafından hastaneye götürülen Memiş D. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olaya ilişkin, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlatmasıyla, ceset üzerinde yapılan ilk incelemede Memiş D. ’nin intihar etmediği tespit edildi.

Memiş D. ’yi hastaneye götüren oğlu R. D. ve komşusu O. A. ile oğlu Y. C. D. gözaltına alınmasıyla, olayın intihar değil, cinayet olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde Y. C. D. ’nin sahip olduğu köpekler, komşusu Memiş D. ’in köpeklerine saldırdı. Bu nedenle kavga çıktı. Memiş D. ve oğlu R. D. , Y.C.A ’yı darp etti. Ardından Y. C. A evden aldığı pompalı tüfekle Memiş D. ’yi vurdu. Ağır yaralı olan Memiş D. oğlu R. D. ve Y. C. A ’nın babası O. A. tarafından hastaneye kaldırıldı. Burada oğlu R. D. ve O. A. olayın intihar olduğunu söyledi.

Olayın ardından tutarsız ifadeden dolayı Memiş D.’nin oğlu R.D. ile zanlı Y. C. A gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından R. D. ile Y. C. D. mahkemeye çıkarıldı.

Memiş D. ’nin oğlu R. D. ’nin tutarsız ifadesinin soruşturması devam ediyor.

OĞLU 4 YIL ÖNCE İNTİHAR ETMİŞTİ

Cinayete kurban giden Memiş D.’nin diğer oğlu Hasan D. 2018 yılında girdiği bunalım sonucunda Fethiye’de bir dere kenarında 112 Ekiplerini arayıp, bulunduğu adresi vererek “Gelin cesedimi alın” diyerek, kendisini ağaca asmıştı.

Editör: Gazete Muğla