Bodrum'da Korsan Taşımacılığa Milyonluk Ceza!

Bodrum'da Korsan Taşımacılığa Milyonluk Ceza!
Muğla'nın Bodrum ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan denetimler sonucunda, 150 korsan araca toplamda 5 milyon TL cezai işlem uygulandı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü, korsan taşımacılıkla mücadeleye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kurulan özel ekipler, Yarımada'nın dört bir yanında denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Korsan taşımacılık yapan sürücüler, ekipler tarafından kıskıvrak yakalanıyor ve haklarında cezai işlem uygulanıyor. Yaklaşık 150 korsan araca toplamda 5 milyon liralık cezai işlem uygulanırken, bu araçlar da 2 ay boyunca trafikten men edildi.

Ekipler Görevlerine Devam Edecek

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, korsan taşımacılıkla mücadeleyi aralıksız olarak sürdüreceklerini bildiriyor. Bu tür denetimlerin, Bodrum'da turizm sektörünün gelişmesi ve vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmesi için oldukça önemli olduğu vurgulanıyor.

Vatandaşlara Duyuru

Yetkililer, Bodrum'da seyahat ederken vatandaşların taksi veya araç kiralama hizmeti alırken yetkili firmaları tercih etmelerini ve ruhsatsız araçlardan uzak durmalarını tavsiye ediyor.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 305 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.