Halikarnas Balıkçısı ile bütünleşen sözler şarkı oldu

 MUHABİR
Bodrum'un girişinde yer alan ve ilçeye gelenleri karşılayan Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı ile bütünleşen sözler şarkı oldu. Sözleri yazan ve Cevat Şakir’e ithaf etmiş olan Ortakentli tam bir Bodrum aşığı Tuncay Özsert'e ulaşan Şarkıcı Serap Yenici sözleri besteledi ve seslendirdi.

Bodrum’un girişinde yer ve Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı ile bütünleşen, “Yokuşbaşına geldiğinde Bodrum'u göreceksin, Sanma ki sen geldiğin gibi gideceksin. Senden öncekiler de böyleydiler. Akıllarını Bodrum'da bırakıp gittiler” sözleri şarkı oldu.

Sözlerin sahibi Bodrum aşığı Tuncay Özsert'e ulaşan sanatçı Serap Yenice, Merhaba Bodrum'a ismiyle Bordo müzik etiketiyle Hüzne veda albümünde bu şarkıya yer verdi.

Yenici Halikarnas balıkçısının aşık olduğu Bodrum'u, mavisini denizini ve o muhteşem görsellerini sunan, dostlarıyla keyifli bir yelken turundan kareleri paylaştıkları bir kliple eserini taçlandırdı.

Aranjörlüğünü Ali Akaçça'nın yaptığı Merhaba Bodrum'a şimdiden bir çok sirtaki grubunun özel kareografiler yapıp dans ettiği sevilen bir eser oldu.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.