AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, yeni yüzlerle basının karşısına çıktı ve ilk toplantısını yaptı. AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığını seçime hazırlayacak kadroda 2 kadın da yer aldı. Bir süre önce Yaşar Yıldız’ın Genel Merkez tarafından ilçe başkanlığına atanmasıyla başlayan hareketlilik, icra kurulundaki yeni başkan yardımcılarının belirlenmesiyle tamamlandı.

Yaşar Yıldız: “Durmak yok, yola devam”

Yaşar Yıldız, açılış konuşmasında AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile özdeşleşmiş “Durmak yok, yola devam” sözünü vurgulayarak şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2002’de karanlık güçlerin değil halkın desteğini alarak çıktığı bu yolda, aynı aşk ve heyecanla, yenilenen kadromuzla sizlerin karşısındayız. Bizler de bu kutlu yolda yürürken gücümüzü yalnızca milletimizden alacağız ve sadece memleketimiz için çalışacağız.” şeklinde anlamlı bir konuşma yaptı.

10 kişilik yeni yönetimde 2 kadın var

Bodrum İlçe Teşkilatı’nın, daha çok sahada mücadele edecek Başkan Yaşar Yıldız’ın haricindeki 10 kişilik başkan yardımcılığı kadrosunda 2 kadın başkan yardımcısı dikkat çekti.

Bu isimler, İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Buket Karakaya ve İlçe Seçim İşleri Başkanı Dilara Yücel olarak öne çıktı.

Erkeklerden oluşan diğer başkan yardımcıları

Hukuk İşleri Başkanı Veysi Güneş, İlçe Teşkilat Başkanı Ercan Çoban, Sosyal Politikalar Başkanı Adem Şenol, Yerel Yönetimler Başkanı Murat Yardımcı, Ekonomi İşleri Başkanı Abdullah Eren, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Rasim Uzunoğlu, Mali ve İdari İşler Başkanı Yalçın Akdaş. İlçe sekreterliğine ise Hasan Delice getirildi.

Ünlü spiker Buket Karakaya da AK Parti’de

Gazeteci ve spiker Buket Karakaya, yeni oluşan AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı İcra Kurulu’nda 10 başkan yardımcısından biri oldu. 1980’li yıllarda Güneş Gazetesi’nde gazeteciliğe başlayan Buket Karakaya, Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun. Karakaya, 1990’lı yıllarda TRT, Star TV ve TGRT’de spikerlik yapmıştı. Evli ve iki çocuk annesi olan Buket Karakaya, daha önce Kadın Partisi Yönetim Kurulu üyeliği ve Türkiye Otizm Derneği Başkanlığı görevlerinde bulunmuştu.

Tandoğan Uysal