AK Parti Genel Merkezi tarafından onaylanan yönetim kurulunda 30 asil, 15 yedek üye bulunuyor. Yaşar Yıldız başkanlığında, bugün saat 18.00’de bir araya gelerek ilk toplantısını yapacak. Ayrıca asil üyeler arasından 10 kişilik İcra Kurulu’nu seçerek görev dağılımını yapacak. Bugün saat 18.00’de bir araya gelecek AK Parti Bodrum Yönetimi, medya ile de tanışacak.

Meslek, öğrenim durumları ve cinsiyet dağılımı

AK Parti Bodrum İlçe Örgütü’nün 30 kişilik asil yönetim kurulu üyeleri arasında meslek gruplarına göre 2 Avukat/Hukukçu, 4 Mühendis/Mimar, 2 Mali Müşavir/Muhasebeci ve 22 Serbest/Özel sektör çalışanı veya emekli yer alıyor.

Öğrenim durumuna göre dağılımda ise 5 ilkokul mezunu, 3 ortaokul mezunu, 6 lise mezunu, 4 ön lisans mezunu ve 13 lisans mezunu bulunuyor.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’nın yeni seçilen 30 kişilik asil üyelerinin cinsiyet dağılımında ise 23’ü erkek, 7’si kadın.

Muğla’nın diğer ilçelerinde de aynı heyecan yaşanacak

Muğla’da da atamalar yapıldı
Bodrum, Datça, Marmaris, Ortaca ve Dalaman İlçe Yönetim Kurulları’na AK Parti Genel Merkezi tarafından atamalar yapıldı. Bu ilçelere atanan yeni yönetim kurullarının da bugün ilk yönetim kurullarını belirlemesi bekleniyor.