Muğla Valisi Orhan Tavlı, İl Sağlık ile İl Kültür ve Turizm müdürlüklerini ziyaret ederek, kurumların il genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Muğla’daki görevine hızlı başlayan Vali Orhan Tavlı, İl Sağlık ile İl Kültür ve Turizm müdürlüklerini ziyaret ederek, kurumların çalışmaları hakkında yerinde bilgi aldı.

Sağlık Müdürlüğü ziyaretinde, İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer’den Muğla ilindeki sağlık hizmetlerinin genel durumu ile bugüne kadar gerçekleştirilen, devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında brifing alan Vali Tavlı, pandemi sürecinde, başarılı ve fedakar çalışmalar yürüten tüm sağlık personeline teşekkür etti.

Ziyarette ayrıca, tüm dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen Covid-19 ile mücadele kapsamında Muğla´da alınan sağlık önlemleri de değerlendirildi.

Özbekistanlı öksüz Mubina artık duymaya başladı Özbekistanlı öksüz Mubina artık duymaya başladı

Vali Tavlı’nın Muğla’daki bir diğer durağı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü oldu.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü önünde Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan ve İl Müdürü Zekeriya Bingöl tarafından karşılanan Vali Tavlı, daha sonra birimleri gezerek, personele çalışmalarında başarı diledi.

Vali Orhan Tavlı, İl Müdürü Zekeriya Bingöl’den Muğla’nın kültür ve turizm potansiyeli ile yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Muğla’nın eşsiz doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile turizmde Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri olduğunu ifade eden Vali Tavlı, ilde yürütülen kazı çalışmaları, devam eden restorasyon çalışmaları ile kentte bulunan 2 uluslararası havalimanı ve 10 deniz hudut kapısı, turist sayıları, konaklama tesisleri, yatak kapasitesi, turizm amaçlı yürütülen sportif faaliyetler, kültür varlıkları ve müzeler hakkında kapsamlı bilgi aldı.

YARGI MENSUPLARINDAN ZİYARET

Öte yandan;  Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, 1. Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Bilal Saydam, 2. Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Uğur San ile 3. Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Mustafa Güneş Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundular.

Editör: Gazete Muğla