Cumhuriyet Halk Partisi Ula İlçe Başkanı ve yönetimi, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Akbulut’u makamında ziyaret etti.

Sinem Karakaya

CHP Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, beraberindeki İlçe Başkan Yardımcısı Şennur Taşdemir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Gireniz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Özgür, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Işık, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Sabahattin Güven ile İlçe Gençlik Kolları Üyesi Kemal Ayvaz Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ni ile Muğla ve Muğla Haber Gazetelerini ziyaret ederek, gazete çalışanlarının 24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışının 112. yıldönümü ve Basın Bayramı’nı kutladı.

Ula CHP’den Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

İki Muğlalı aile birbirine umut oldu: 8 hayat birbirine bağlandı İki Muğlalı aile birbirine umut oldu: 8 hayat birbirine bağlandı

Muğla’daki yerel basın hakkında Cemiyet Başkanı Süleyman Akbulut’tan bilgi alan CHP Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, “Basında Sansürün Kaldırılışının 112. Yıldönümü ve Basın Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Ayrıca yönetiminizdeki Muğla Gazetesi ile bünyenize kattığınız Muğla Haber Gazetesi’ne de yayın hayatında başarılar diliyorum” dedi.

CHP Ula İlçe Teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, yerel basının önemine değinerek, CHP Ula İlçe Başkanlığı'na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Gazete Muğla