Tacize uğrayan Sıla bebeğin annesi ile ilgili korkunç detay! Meğer...

Tacize uğrayan Sıla bebeğin annesi ile ilgili korkunç detay! Meğer...
Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebeğin annesi hakkında yeni ve korkutucu detaylar ortaya çıktı. Yapılan araştırmalar sonucu, annenin uyuşturucu bağımlısı olduğu ve cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi.

Sıla bebeğin annesi Bakiye Y., daha önce "uyuşturucu kullanmak veya satmak" suçundan tutuklanmış ve cezaevinde yatmıştı. Yaklaşık 2,5 ay önce tahliye olan anne, çocuklarına yeterince bakamamış ve bu durum korkunç sonuçlar doğurmuştu.

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, yaptığı açıklamada, annenin çocuğunu düşürdüğünü iddia ederek hastaneye getirmesine rağmen, şikayet ettikten 3 gün sonra çocuğu tekrar şüphelinin evine bıraktığını belirtti. Bu durum, annenin olayın ciddiyetini kavramadığını ve çocuğunun güvenliğini hiçe saydığını gösteriyor.

Sıla bebeğin teyzeleri, daha önce çocukların velayetini almak için dava açtıklarını ve annenin çocuklara iyi bakamayacağını belirtmişlerdi. Bu durum, ailenin içinde yaşanan sorunların ve çocuğun maruz kaldığı ihmalin daha önce de bilindiğini ortaya koyuyor.

Uzmanlar, bu olayın, sadece bir çocuğun değil, aynı zamanda toplumun da yarasını açtığını belirtiyor. Çocuk istismarının önlenmesi için ailelerin daha yakından takip edilmesi, sosyal hizmetlerin güçlendirilmesi ve uyuşturucuyla mücadeleye daha fazla önem verilmesi gerekiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 272 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.