MSKÜ Rektörü'nden Sayıştay Raporu Tepkisi MSKÜ Rektörü'nden Sayıştay Raporu Tepkisi

Coronavirüs tedbirleri kapsamında eğitim-öğretim yılını uzaktan eğitim olarak tamamlayan öğrenciler, karnelerini okullarında sosyal mesafe kurallarına uyarak aldılar.

Gözde Yağcı

Coronavrüs salgını dolayısıyla eğitim-öğretim yılını uzaktan tamamlayan öğrenciler karnelerini aldı.  Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi öğrencileri karnelerini, okullarında sosyal mesafe kurallarına uyarak aldılar. Uzun bir süre sonra bir araya gelen öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.

Sosyal mesafeli karne töreni

Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Zeynep Günay, “Ülkemizde görülen Corovirüs salgını sebebiyle uzun zamandır öğrencilerimizden ayrı kaldık. Eğitimlerimizi internet üzerinden uzaktan eğitim olarak sürdürdük. Bu süre zarfında öğrencilerimizi çok özledik. Karne günümüzde sosyal mesafe kurallarına uyarak bir araya geldik. Bir nebze olsa da özlemimizi giderdik. Umarım yeni eğitim-öğretim yılında ülkemiz bu salgın hastalıktan arınmış olur ve öğrencilerimizle tekrardan örgün eğitime geri dönebiliriz. Tüm öğrencilerimin sağlıklı ve mutlu bir tatil geçirmesi temenni ediyorum” dedi.

Editör: Gazete Muğla