Röportaj Sinem KORKMAZ - Muğla’da en tanınmış kuaförlerinden Nosx Kuaför her geçen gün çoğalan müşteri portföyü ile hizmet vermeye devam ediyor.  Kaliteli hizmetleriyle müşterilerin kalbini çalan Nosx Kuaför şehir dışından da hayli ilgi görüyor. Muğla’nın en başarılı Sarı Saç Uzmanı Tolga Yılmaz’da Nosx kadrosunda yer alıyor.  Müşteri potansiyellerinin ve memnuniyetlerinin kaliteli işlerinden ötürü olduğunu dile getiren Profesyonel Sarı Saç Uzmanı Tolga Yılmaz ile röportajımız şu şekilde.

Sizi Tanıyabilir Miyiz?

Ben Tolga Yılmaz. 25 Mayıs 1977 Ankara doğumluyum.  1990 yılında bu mesleğe başladım.

Ne zamandır mesleğin içindesiniz?

1990 yılında mesleğe başladım. O yıllarda sektöre girdim diyebilirim. Son 5 yıldır da Muğla’dayım. Mesleğime burada devam ediyorum.

Şehir Dışından Size Saç Yaptırmak İçin Gelen Müşterileriniz Var Bunun Sebebi Nedir ?

Bu durum kesinlikle mesleğimde iyi olmamla alakalı. Bana gelen müşteriler bunu bilir. Adımı duyup gelen insanlar var şehir dışından. Sonuçtan memnun olduklarından dolayı gelmeye devam ediyorlar. Saçlarını emin ellere teslim etmek istiyorlar. Çünkü müşteri memnuniyeti için en iyisini yapıyorum. Onlarda bunun farkındalar.

Yanınızda Eleman Yetiştiriyor Musunuz?

Çalışma arkadaşlarım çok iyi. Yanımda eleman evet yetiştiriyorum. Şuanda 3 tane yetiştirdiğim eleman var. Bundan bir 10 yıl sonra daha iyi olacaklar. Hatta benden iyi olacaklar.

Muğla’da Mesleğe Başladığınızdan Beri Nosx Kuaförde Misiniz?

Evet burada başka bir salonda çalışmayı hiç düşünmedim. Nosx ekibi çok iyi çalışma arkadaşlarım çok iyi. Başka türlüsünü istemezdim. Buradan ayrılırsam ya İstanbul’a ya yurt dışına giderim. Yada kendi salonumu açarım. Fakat şuan öyle bir düşüncem yok. Burada çok mutluyum.

Siz Profesyonel Sarı Saç Uzmanısınız. Bu Alanda Bu kadar İyi Yerlere Gelebilmek İçin Aldığınız Eğitimler Var mı?

Evet sarı saç uzmanıyım. Bu konuma gelebilmek için çok eğitim aldım. Sürekli vizyonumu geliştirdim. Kendimi geliştirdim. 5 yıl öncesine baktığımızda bile çok fazla gelişme gösterdim. Sürekli yeni bilgiler katmaya çalışıyorum. Kendime sürekli bir şeyler katıyorum.  Hep bir şeylerin üzerine koya koya büyük emeklerle bu zamanlara geldim.

Sarı Saçların Mimarı Tolga Yılmaz

Mesleğinizle Ve Geniş Müşteri Potansiyelinizle İlgili Ne Söyleyebilirsiniz?

Bu mesleği çok seviyorum. Severek yapıyorum. Müşterilerime en iyisini sunabilmek için emek harcıyorum. Kullandığım her malzeme çok kaliteli. Kaliteye çok önem veriyorum. İşimde de iyi olduğum için müşteri potansiyelim çok fazla. Baktığınızda işimiz aslında çok zor. Ama isteyerek ve severek yapınca sonuçları da gözle görülür bir şekilde güzel oluyor. Buda karşılıklı mutluluk getiriyor.

Muğla’da sarı altını bulan köşeyi dönüyor Muğla’da sarı altını bulan köşeyi dönüyor

Mesleğinizde Kötü Bir Deneyiminiz Var Mı?

Var tabi. Herkesin vardır. 10 veya 15 sene önceydi sanırım. Müşterinin saçını yakmıştım. O zamanlarda da yapmayalım dedim yaptırdı. Sonra yandı saçı. Yap dediler diye yapmıştım. Şimdi olsa yapmam.

Editör: Gazete Muğla