Sinem Karakaya - Halk otobüslerinin gönüllü hostesi, Muğla’nın renkli simalarından olan ve geçtiğimiz yıl Şubat ayında cenaze aracının arka arkaya giderken çarpması sonucu geçirdiği beyin travması nedeniyle yaşamını yitiren Serpil Dağdelen heykelinin eli kimliği belirsiz kişi veya kişilerce üçüncü kez zarara uğramıştı. Zarara uğrayan heykel düzeltildi.

Muğla’da 500 kişilik işgücü uyum programı başvuruları başladı Muğla’da 500 kişilik işgücü uyum programı başvuruları başladı

Sağlığındayken bir parka adı verilen ve parkın önüne heykeli yapılan Muğla’nın simgeleşmiş isimlerinden Serpil Dağdelen heykeline, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce üçüncü kez zarar verilmişti. Çay bardağı tutan elinin bileğinden kırıldığı ve parmaklarının parçalandığı heykel üçüncü kez düzeltildi.

Serpil Heykelinin Çay Bardağı Tutan Eli 3. Kez Tamir Edildi

Daha önce de zarar verildikten sonra iki kez tamir edilen heykel hakkında Serpil Park’taki görevliler, kimin bu hale getirdiğini bilmediklerini, daha önce de zarar verildikten sonra tamir edildiğini, gece saatlerinde sarhoş şahısların bu hale getirdiklerini tahmin ettiklerini dile getirirken vatandaşlar ise heykelin zarara uğradığını görünce çok üzülüyoruz, herkesin koruması gerekli ama insanlar çok duyarsız. Bu kaçıncı yapılışı. Artık Serpil’e zarar gelmesin, diyerek heykelin korunmasını istedi.

Editör: Gazete Muğla