1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk İlkokulu’nda düzenlenen Yeşilay Haftası ile ilgili slogan yarışmasında dereceye giren öğrenciler Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre tarafından ödüllerini aldı.

Neval Çolak

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Atatürk İlkokulu Yeşilay Haftası’nı kutladı. Yeşilay Haftası ile ilgili düzenlenen slogan yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre tarafından ödüllendirildi.

AKÇA VE ALGAN MENTEŞE’DE YANGIN BÖLGESİNDE AKÇA VE ALGAN MENTEŞE’DE YANGIN BÖLGESİNDE

Öğrenciler Yeşilay Haftası’nı kutladı

Düzenlenen etkinlikte öğrenciler,  “İçki, sigara illeti, öldürür bir milleti”, “Sigara, içki öldürür. Spor güldürür”, “Sağlıklıyız, mutluyuz, gelecekten umutluyuz” gibi sloganların bulunduğu dövizler taşıdı.

Öğrenciler Yeşilay Haftası’nı kutladı

1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk İlkokulu’nda düzenlenen Yeşilay Haftası programında konuşma yapan Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, “Farkınızı fark ettirdiniz. Öğrencilerimiz Yeşilay hakkında, kıymetli öğretmenlerimin rehberliğinde ve vizyonerliğinde söyleyeceği en güzel sözleri söylemiş. Slogan yazmak hayal etmektir, hayal etmek hayatta başarmaktır. Geleceğe hazırladığımız, hayal eden ve başarılı bu öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Yeşilay bizim çok gönül bağı kurduğumuz, en büyük sivil toplum örgütüdür. Yeşilay insanla değil, insana zarar veren bütün alışkanlıklarla mücadele eder. İyi ki varsın Yeşilay diyoruz” dedi.

Editör: Gazete Muğla